Nowy:))
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Nowy:))
Witam wszystkich:) od nie dawna jestem posiadaczem parcha w 2.8t i z 97r Do tej pory smigalem jeepami i po wielokrotnemu wymianach mostow postanowilem kupic patrola;)))))
Patrol Y60 2.8T
Re: Nowy:))
no iiiiii ?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
- jestem tu nowy...
-
-
Myślę ,że pomijalnym jest fakt istnienia specjalnego wątku powitalnego alemarcin2011 pisze:Witam wszystkich:) od nie dawna jestem posiadaczem parcha w 2.8t i z 97r Do tej pory smigalem jeepami i po wielokrotnemu wymianach mostow postanowilem kupic patrola;)))))
fajnie jakbyś zaczął od poprawnego posługiwania się językiem ojczystym wielu czytelników tego forum
bo może jesteś z Chin i tam 'niedawno" pisze się oddzielnie , u nas to sie pisze łącznie .
a co do auta to zamienił stryjek siekierkę na kijek w dzipach co rusz zmieniałeś mosty a w 2,8 co wyjazd będziesz remontował silnik - jeśli podołasz finansowo oczywiście

Ostatnio zmieniony wt sie 19, 2014 9:53 pm przez Patryk 160, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
a cha, iiiiiii ?marcin2011 pisze:No nie jest to jeep i nie jest tak szybki ale nadrabia masywnoscia;))))

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
- jestem tu nowy...
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Silnik to może nie - ale w roczniku 97 ramy znikają w oczachPatryk 160 pisze: Myślę ,że pomijalnym jest fakt istnienia specjalnego wątku powitalnego ale
fajnie jakbyś zaczął od poprawnego posługiwania się językiem ojczystym wielu czytelników tego forum
bo może jesteś z Chin i tam 'niedawno" pisze się oddzielnie , u nas to sie pisze łącznie .
a co do auta to zamienił stryjek siekierkę na kijek w dzipach co rusz zmieniałeś mosty a w 2,8 co wyjazd będziesz remontował silnik - jeśli podołasz finansowo oczywiście

Baj de łej - wybierasz się może na zlocik patrolniętych jedynym słusznym modelem ?

y60 autobus, czerwony.
-
- jestem tu nowy...
gdy szukalem parcha to pierwsze co sprawdzalem to byla rama i musze powiedziec ze tu rama jest solidna ale blacha zlom ale wszystko naprawie;)))
Patrol Y60 2.8T
-
-
nie wiem kiedy jest i gdzie , nie interesowałem się ponieważ będąc na poprzednim się zawiodłem , wpadłem na chwilkę na usilne naciski paru kolegów , ale jak zajechaliśmy to okazało się ,że atmosfera baaaardzo mocno zakrapiana co nie każdemu musi odpowiadać , jak również jazdy w stanie .... mocno kontrowersyjne , mniej więcej po 15 minutach się oddaliliśmy wszyscy zgodnie .Wowos pisze:Silnik to może nie - ale w roczniku 97 ramy znikają w oczachPatryk 160 pisze: Myślę ,że pomijalnym jest fakt istnienia specjalnego wątku powitalnego ale
![]()
Baj de łej - wybierasz się może na zlocik patrolniętych jedynym słusznym modelem ?

-
-
tiaaaamarcin2011 pisze:gdy szukalem parcha to pierwsze co sprawdzalem to byla rama i musze powiedziec ze tu rama jest solidna ale blacha zlom ale wszystko naprawie;)))
https://www.youtube.com/watch?v=fLXJaCCfkls
-
- jestem tu nowy...
bez kitu;)) rama obstukana mlotkiem i jest cool:) przytargalem patrola az spod birmingam;)
Patrol Y60 2.8T
Że tak sobie pozwolę zacytować kolegę... Tiiiiiaaaaaa W lutym kupiłem drugiego terrano bo w pierwszym przegrałem wojnę z rudą i też obstukałem ją młotkiem itp... a jak poszła do piasku to wróciła niewiele lepsza jak na filmiku u Patryka...
Bo bez blota to nie robota 
Terrano 2.7TD 1990...

Terrano 2.7TD 1990...
-
-
Cicho, cichooooo , tego nie wolno mówić , to na pewno jest jakaś Twoja pomyłka , na pewno podmienili Ci ramę w piaskowaniuMyke pisze:Że tak sobie pozwolę zacytować kolegę... Tiiiiiaaaaaa W lutym kupiłem drugiego terrano bo w pierwszym przegrałem wojnę z rudą i też obstukałem ją młotkiem itp... a jak poszła do piasku to wróciła niewiele lepsza jak na filmiku u Patryka...
i dali gorszą

Kiedy kupowałem parcha, ramę opukałem i wydawało mi się że jest zdrowa. Życie pokazało że mi się tylko wydawało. W tym roku postanowiłem dokładniej przyjrzeć się podwoziu i trochę zbladłem. Decyzja-zdjęcie budy i konserwacja ramy. Po piaskowaniu okazało się że nasi już tam byli,czyli kilka łatek już ktoś wstawił ale to nie problem.Problemem okazała się ilość kolejnych miejsc do naprawy,rama wyglądała prawie jak w tym pajero. Teraz jestem już po zabiegu naprawy ramy,wszystkie czynności albo nadzorowałem albo wykonałem sam, dzięki temu wiem co mam.Poszedł dobry podkład x3, poliuretan x3,w środek profile 4 lub 5 szt. nie pamiętam już. Parch już śmiga ale wiem że już niedługo trzeba będzie zająć się budą abo szukać drugiej.
Kolego @marcin2011 myślę że jeszcze wiele niespodzianek przed Tobą.
Kolego @marcin2011 myślę że jeszcze wiele niespodzianek przed Tobą.