Moderator: Kosiarz
Eeee nie, ja swojego sprzedałem gdy się zorientowałemKryH pisze:Powoli rozmowa nabiera kształtu i tak suziXL uważa za wadę swojego samochodu uszczuplenie swojego portfela o setki tys, złotych. Oczywiście nie będziemy mu do niego zaglądali bo byłoby to nieładne.![]()
Z kolei OldAdler informuje, że wadą używanego przez siebie samochodu jest…. hmmm. Może… eee nie, to nie to miał na myśli.![]()
Dzięki Wojtek_W za pierwszy konkret
No proszę, to nawet jest możliwość odrestaurowania sobie samochodu. Jeśli oczywiście mój też przyjmą na warsztatPatryk 160 pisze:raczej dobrze się zastanów zanim wybierzesz
...
poniekąd sam sobie odpowiedziałeś bo wybrałem 160KryH pisze: No proszę, to nawet jest możliwość odrestaurowania sobie samochodu. Jeśli oczywiście mój też przyjmą na warsztat. Pewnie kosztuje majątek, ale czego się nie robi dla swojego
autka. Dzięki Patryk 160
P.s.
A Ty Patryk 160 co wybrałeś?
Więc napisz mi o jego wadach, które dostrzegasz jeżdżąc nim. Nawet te nieistotne będą dla mnie ważne. Poważnie, to nie kit z mojej strony.Patryk 160 pisze:...poniekąd sam sobie odpowiedziałeś bo wybrałem 160 ...
KryH pisze:Więc napisz mi o jego wadach, które dostrzegasz jeżdżąc nim. Nawet te nieistotne będą dla mnie ważne. Poważnie, to nie kit z mojej strony.Patryk 160 pisze:...poniekąd sam sobie odpowiedziałeś bo wybrałem 160 ...
Wojtku, z tym komfortem to przesadziłeś, wiadomo, że jest to auto 30 letnie i wnętrze nie jest tak komfortowe jak w młodych autachWojtek_W pisze:Komfort porownywalny z traktorem, resorak, hamulce z dupy, miazdzaca wiekszosc egzemplarzy to gruzy po 20 osobnikach i milion innych rzeczy.
Z plusow
To wciaz nissan, i fajne silniki sd33
a tak, zapomniałem dodać, kultura pracy 3,0 jest taka, że w profi wygłuszonym aucie słyachć tą sieczkarnięssslavo pisze:y61 komfort....no ja bym tego tak nie nazwał. Dzisiaj traktory są bardziej komfortowe.Silnik 2.8 to porażka,jest w światowej czołówce najbardziej spieprzonych jakie człek wyprodukował. Widoczność dla Kopernika,w sensie niebo widać w oddali.Tego co przed maską niestety już nie.
Utrzymanie kosztuje tyle co 55 fiatów Uno.Reszta OK
ssslavo pisze:y61 komfort....no ja bym tego tak nie nazwał. Dzisiaj traktory są bardziej komfortowe.Silnik 2.8 to porażka,jest w światowej czołówce najbardziej spieprzonych jakie człek wyprodukował. Widoczność dla Kopernika,w sensie niebo widać w oddali.Tego co przed maską niestety już nie.
a silnik jest w spieprzonej czołówce bo Turas zanim pchnął jako 754te auto w rodzinie jeżdżone tylko w przesilenie wiosenne na myjnie i woskowanie po dziadku Adolfa, cofnął licznik o pól bańki, co by Polak mógł mieć praktycznie nówkę malinę z przebiegiem <180tysssslavo pisze:y61 komfort....no ja bym tego tak nie nazwał. Dzisiaj traktory są bardziej komfortowe.Silnik 2.8 to porażka,jest w światowej czołówce najbardziej spieprzonych jakie człek wyprodukował. Widoczność dla Kopernika,w sensie niebo widać w oddali.Tego co przed maską niestety już nie.
Kupując y61 liczyłem właśnie na coś więcejWojtek_W pisze: O braku komfortu w Patrolu wypowiada sie wlasciciel Samuraia![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości