Y60 zaciski przednie dwutłoczkowe z benzyny
Moderator: Kosiarz
Y60 zaciski przednie dwutłoczkowe z benzyny
Kupiłem takie. Z kompletem śrub i tarczami. Wyglądają na pasujące plug&play.
Zakładał ktoś takie?
Wydajności pompy wystarczy? Po ogłoszeniach pompy z 4.2 benzyn wyglądają na oko tak jak te dieslowskie.
Zakładał ktoś takie?
Wydajności pompy wystarczy? Po ogłoszeniach pompy z 4.2 benzyn wyglądają na oko tak jak te dieslowskie.
Re: Y60 zaciski przednie dwutłoczkowe z benzyny
zagadaj na PW do LSD
kolega forumowy Starck ma w swoim safari.Takayuki pisze:Kupiłem takie. Z kompletem śrub i tarczami. Wyglądają na pasujące plug&play.
Zakładał ktoś takie?
auto ma ciezkie i powiedzial ze odczuwa roznice.
zagadaj, zaglada na forum
PATROL GU4 LWB 4,2 TD - TD42T MANUAL
SUPER SAFARI 4,5 - TB45 GULF MANUAL był
SUPER SAFARI 4,5 - TB45 GULF MANUAL był
Rozumiem, że tarcza jest większa w tym zestawie? Jeśli nie, to podumaj nad szczepieniem czegoś, co pozwoli na montaż większej. Jeżeli jest możliwość, to warto.
W Voyagerze przy zmianie zacisków i tarczy z 285 na 302mm pompa wydala wyśmienicie.
W Voyagerze przy zmianie zacisków i tarczy z 285 na 302mm pompa wydala wyśmienicie.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Dzięki za namiary, popytam.
Tarcze na oko i zaciski takie same gabrytowo, jutro przymierzę dokładnie bo mam taki i taki zestaw luzem.
Nie czuję się też na siłach modzić hamulców, nie wiem nie znam się...
Tarcze na oko i zaciski takie same gabrytowo, jutro przymierzę dokładnie bo mam taki i taki zestaw luzem.
Nie czuję się też na siłach modzić hamulców, nie wiem nie znam się...
Nie ma w tym nic szczególnie trudnego...
Jeżeli różnią się tylko tym, że mają dwa tłoczki, to szału bym się nie spodziewał...
Bardziej istotne będzie w tym wypadku które będą lepiej poskładane (bardziej sprawne)
Niemniej - zawsze to coś na plus, jeżeli p&p to montuj.
Jeżeli różnią się tylko tym, że mają dwa tłoczki, to szału bym się nie spodziewał...
Bardziej istotne będzie w tym wypadku które będą lepiej poskładane (bardziej sprawne)

Niemniej - zawsze to coś na plus, jeżeli p&p to montuj.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
No moje obecne składałem na nowych tłoczkach, gumkach, itp, odpowietrzałem, korektor nawet też
, i hamują generalnie lipnie. MT 35 na asfalcie ledwo ledwo blokują.
W uzie na MT 31 tarczach samuraia i zaciskach poloneza blokuje koła bez problemów... nie wiem czy rozmiar i tona mniej robi aż taką różnicę, ale postanowiłem spróbować, może to coś da.
Czynnikiem motywującym jest też powolny zgon przednich zwrotnic, wkładając drugi most chce ładnie wszystko zrobić i potem kilka lat nie dotykać...

W uzie na MT 31 tarczach samuraia i zaciskach poloneza blokuje koła bez problemów... nie wiem czy rozmiar i tona mniej robi aż taką różnicę, ale postanowiłem spróbować, może to coś da.
Czynnikiem motywującym jest też powolny zgon przednich zwrotnic, wkładając drugi most chce ładnie wszystko zrobić i potem kilka lat nie dotykać...
Oczyma wyobraźni widzę jak ślicznie pękają chłodzone z temperatury piekła do zera w jakiejś głębokiej jamie z błotem 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172