Re: BMW,GM czy 4,2 Nissana... i coś poza tematem ;)

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
iwan935
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: iwan935 » śr mar 30, 2016 12:23 pm

Założę nowy wontek...fakt bardziej na wyprawy...ale Patrol to nie tylko maszyna do rycia w błocie!!! i o to mi chodzi ;)
Fajnie porobiony jest cudowną wyprawówką,zresztą wiecie...

Wyprawa parchami na syberie?!?!?!? to było by coś wielkiego :)

Popierałem wersje orginalną,jak wcześniej pisałem ;) i się trzy tygodnie temu zastanowiłem,stało się ;) będzie TD42Ti u Igora,zamówiony :) teraz się doczekać trzeba ;) i amen, na zawsze :D
Pozatym jeszcze dam im auto,by je wypieścili... ;) bo Misiek ma być na Syberii w 2018 r ;)
p.s. jak kotoś chętny to pisać do mnie na priv,albo do Tomka z Patrolnietych ;)
p.s.2 skrócony plan: Moskwa/Krasnojarsk/Siewierobajlaklsk/Taksimo/diabelski most na rzece Witim/Kłanda/przeprawa przez rzekę Kłanda...(zależy od stanu wody) albo wpław albo na pace Urala ;) dalej Nowa Czara/Hani/przeprawa przez rzekę Ołongdo po moście kolejowym/Tynda...jest dalej opcja albo do Jakucka,albo Magadan...
do Hani po drodze byłem już trzy razy osobiście z buta...da się ale przeprawówka ostra i koniec świata...

Wypadało by pojechać w polowie sierpnia ( niskie stany wód),i przydało by się zarezerwować z 2 miesiące wolnego...koszta hmmm zdaje mi sie że niewielkie...900 zł wiza RU i BY tranzytowa...obie z ubezpieczeniem.Zielone karty macie za darmo ;) ON tam tanie...ino trzeba go ostro napakować bo dystrybutor raz na 400 km ;) a reszta to używki ;)

widoki nie z tej ziemi...podeśle na priv łącznie z przeprawami,jak ktoś zechce ;)
pozdrowionka

Awatar użytkownika
adamw2
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: adamw2 » śr mar 30, 2016 11:04 pm

iwan935 pisze: (...) widoki nie z tej ziemi (...)
hmm...? Czy na pewno? Widziałem ładniejsze miejsca znacznie bliżej. Rosja to atmosfera, klimat, ludzie. Ogrom nie do ogarnięcia. Chyba dla tego ją lubię.

Awatar użytkownika
iwan935
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: iwan935 » czw mar 31, 2016 10:53 pm

No napewno bliżej się klimacik znajdzie ;) ale tam za Bajkałem to inny świat normalnie...ech tęskno mi tam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”