Zmiana oryginalnej kiery w GR acie na mniejszą
Moderator: Kosiarz
Zmiana oryginalnej kiery w GR acie na mniejszą
Witam i prosze o pomoc, muszę zmienić oryginalnie za dużą kierownicę w GR acie 1990r na mniejsza. Mam ponad 2m wzrostu, obcięcie nóg rozwazałem-nie wchodzi narazie w grę, fotel na nowych szynach całkowicie w tył poprawił sytuację ale tylko na troche. Jaką kierownicę z osobowych Nissanów dobrac aby wyglądała normalnie-małe dziadostwa tuningowe z Norauto ochydne. Szukam w Allegro ale tam same mikroskopijne i kolorowe bajery dla dzieci a nie dla nas normalnych Braci. Ma być skromna i pasująca bez przerabiania. Czy ma ktoś jakiś pomysł ? Czy od P 10 starej Primery może pasować bez problemu ? Dzięki, bądżcie pozdrowieni
!

Kochaj wszystkie sprzęty - tak szybko odchodzą
- Miskiller
-
kup kierownice od golfa 2 np. taka => http://www.allegro.pl/item138052782_spo ... azja_.html
tokarz dorobi ci wkladke w wieloklin i dziala...
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..
ła to wy też macie nabe bez homolagacjiMiskiller pisze:kup kierownice od golfa 2 np. taka => http://www.allegro.pl/item138052782_spo ... azja_.html

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Powinna pasowac od Primerki. Od Almery pasuje. A to prawie to samo auto. Z tym ze wbrew pozorom nie bedzie wiele mniejsza. No moze od tej najsterszej to bedzie z jakies 4 cm na srednicy, ale od nowej juz nie tak duzo.
Ja natomiast chetnie bym przyjal taka z GRata po liftingu . Ale nikt nie ma ...
Ja natomiast chetnie bym przyjal taka z GRata po liftingu . Ale nikt nie ma ...
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania