mycie chemiczne czesci silnika rzeszow okolice gdzie i ile

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
whisky_snake

mycie chemiczne czesci silnika rzeszow okolice gdzie i ile

Post autor: whisky_snake » wt mar 27, 2007 9:27 pm

witam
w zwiazku z mila pogoda i problemem z tylnym dyfrem (fakt jak pozniej okazalo nie rozwalilem go odzyl :) ) naszlo mnie na zabranie sie za motor zaturbiony a lezakujacy sobie w garazu jak sie okazalo nie ma tragedii :) ale syf straszny

ot wiec pytanie gdzie w rzeszowie a najlepiej okolicach strzyzowa mozna czesci silnikowe umyc chemicznie i za ile

p.s. bo nie mam koncepcji wylania tego w kanalizacje wiec pytam gdzie i za ile w okolicy mozna to oddac do umycia

pozdr jp

klucz13

Kontaktowanie:

Re: mycie chemiczne czesci silnika rzeszow okolice gdzie i i

Post autor: klucz13 » wt mar 27, 2007 10:07 pm

whisky_snake pisze:witam
w zwiazku z mila pogoda i problemem z tylnym dyfrem (fakt jak pozniej okazalo nie rozwalilem go odzyl :) ) naszlo mnie na zabranie sie za motor zaturbiony a lezakujacy sobie w garazu jak sie okazalo nie ma tragedii :) ale syf straszny

ot wiec pytanie gdzie w rzeszowie a najlepiej okolicach strzyzowa mozna czesci silnikowe umyc chemicznie i za ile

p.s. bo nie mam koncepcji wylania tego w kanalizacje wiec pytam gdzie i za ile w okolicy mozna to oddac do umycia

pozdr jp
Kup środek do mycia silnika popryskaj i zmyj" kercherem" normalnie do kanalizacji te środki rozkładają tłuszcze i syfy na w miarę do przyjęcia dla środowiska
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
whisky_snake

Post autor: whisky_snake » wt mar 27, 2007 10:10 pm

te patenty znam i uzywam na zewnatrz
ale jakos mam zboczenie srodowiskowe coby tego do kanalizacji burzowej nie wylewac

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » wt mar 27, 2007 10:25 pm

wylej do ściekowej
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

vvaclavv
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: vvaclavv » śr mar 28, 2007 11:30 am

Zapytaj na myjni powinni coś poradzić/polecić
W Strzyżowie nie znam, a w Rzeszowie spróbuj zapytać w Auto-Błysk Skłodowskiej-Curie 10 za Politechniką , lub na Handlowej niżej Multimoto, na końcu Przemysłowej za Urzedem Celnym (na stacji paliw) tam jak zatankujesz za 70 zeta to autko myją za 3 zeta .

Awatar użytkownika
whisky_snake

Post autor: whisky_snake » czw mar 29, 2007 9:06 pm

vvaclavv pisze: na końcu Przemysłowej za Urzedem Celnym (na stacji paliw) tam jak zatankujesz za 70 zeta to autko myją za 3 zeta .
he he to jedyni co zablocone po dach terenowki myja :) i nie strajkuja te normalne 10 zeta to i tak kosmicznie niska cena jak pacjent ma najpierw namoczyc bloto a pozniej je splukac i robia to zajebiscie dokladnie szok zadkosc taka firma

juz zanabylem srodek do mycia a kumple umyja mi graty te duze w debicy
na forum zapodano mi namiar na goscia co sprzedaje chemie 5 litrow 70 zeta oczywiscie zakupilem (wiecej na pw jakby ktos potrzebowal)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”