metromierz..schemat
Moderator: Kosiarz
metromierz..schemat
Witam moj nastepujacy problem to metromierz potrzebowal bym jakis porad lub schematow bo nie wiem jak idzie impulsator do licznika..
witam
podłącze sie pod temat, ja mam gr y60 93r. i bede zakładał taki metromierz(jak do mnie w końcu dojdzie), po przeglądnieciu forum i szukając informacji na ten temat dowiedziałem sie że mam poszukać przy liczniku i podłączyć pod "pomarańczowy" (mam tylko nadzieje że pomarańczowych przewodów nie bedzie z 10szt
)
więc wynika pytanie, jak w takich autach jak i moje macie to podpięte???
pozdrawiam
podłącze sie pod temat, ja mam gr y60 93r. i bede zakładał taki metromierz(jak do mnie w końcu dojdzie), po przeglądnieciu forum i szukając informacji na ten temat dowiedziałem sie że mam poszukać przy liczniku i podłączyć pod "pomarańczowy" (mam tylko nadzieje że pomarańczowych przewodów nie bedzie z 10szt

pozdrawiam
Tak jak napisałeśLJ_GR pisze:witam
podłącze sie pod temat, ja mam gr y60 93r. i bede zakładał taki metromierz(jak do mnie w końcu dojdzie), po przeglądnieciu forum i szukając informacji na ten temat dowiedziałem sie że mam poszukać przy liczniku i podłączyć pod "pomarańczowy" (mam tylko nadzieje że pomarańczowych przewodów nie bedzie z 10szt)
pozdrawiam