Moderator: Kosiarz
filozofem to ja moze nie bede - ale coraz bardziej bawia mnie taki erozpaczliwe posty typu "kupilem, poradzcie pilnie jak to przerobic (koniecznie tanio), bo sprawa pilna i wogole"pakjusz_pl pisze:Witam szanowych kolegow nyysanowcowNie bywam na tym dziale ale juz niedlugo to sie zmieni... otoz nabylem parchola 4.2D wersja angielska...i moje pytanie brzmi: Co dokladnie jest potrzebne aby zrobic przerobke???? Chodzi mi o szczegoly. Przejzalem poprzednie posty na ten temat lecz nic konkretnego z tego nie wyniklo... Jest to sprawa dla mnie niecierpiaca zwloki gdyz chce jak najszybciej zaczac auto przerabiac... Z gory dziekuje za Pomoc i Pozdrawiam Serdecznie!
![]()
sebastian dziurdzik pisze:filozofem to ja moze nie bede - ale coraz bardziej bawia mnie taki erozpaczliwe posty typu "kupilem, poradzcie pilnie jak to przerobic (koniecznie tanio), bo sprawa pilna i wogole"pakjusz_pl pisze:Witam szanowych kolegow nyysanowcowNie bywam na tym dziale ale juz niedlugo to sie zmieni... otoz nabylem parchola 4.2D wersja angielska...i moje pytanie brzmi: Co dokladnie jest potrzebne aby zrobic przerobke???? Chodzi mi o szczegoly. Przejzalem poprzednie posty na ten temat lecz nic konkretnego z tego nie wyniklo... Jest to sprawa dla mnie niecierpiaca zwloki gdyz chce jak najszybciej zaczac auto przerabiac... Z gory dziekuje za Pomoc i Pozdrawiam Serdecznie!
![]()
![]()
w mojej opinii - przepraszam - to albo sie kupuje majac nagranego super hiper fachowca od przekladki i przekladke skalkulowaną w cenie rynkowej, albo sie ma padło z kierownica z własćiwej strony a reszta, hmm, wiadomo, albo - właśnie... dobra przekladka kosztuje, kiedys bylo opisan w dziale toyoty jaki elementy - łacznie z wycieraczkami i ich mechanizmem
brakłoby jeszcze, żeby niegrzeczniepakjusz_pl pisze: Szanowny kolego! Czytajac Twoj post stwierdzam ze nic wartosciowego nie wnosisz do dyskusji swoja wypowiedzia.... ja pytam grzecznie
crocop pisze:A możesz przytoczyc przepis prawny który mówi ze nie mozna zarejestrowac auta z przełożoną kierownicą??sebalodz pisze:a tak żeby zgodnie z prawem - to takiego zmotanego anglika NE MOŻNA ZAREJESTROWAĆ zgodnie z prawem więc po co te pytania![]()
bo zgodnie z prawem nie można grzebać w układzie kierowniczympakjusz_pl pisze:crocop pisze:A możesz przytoczyc przepis prawny który mówi ze nie mozna zarejestrowac auta z przełożoną kierownicą??sebalodz pisze:a tak żeby zgodnie z prawem - to takiego zmotanego anglika NE MOŻNA ZAREJESTROWAĆ zgodnie z prawem więc po co te pytania![]()
no własnie jakos nurtuje mnie ta wypowiedz.... wszyscy rejestrują angole i jest dobrze...
Węże jak węże, ale Boże Narodzenie w kąpielówkach na plaży? Odpada.Cajman pisze:To już wolałbym do Australiiherman pisze:Problemów jak widać jest sporo. Najlepiej chyba będzie wyprowadzic sie na stałe do UK - bez motania śmigasz GR 4,2 i jesteś zadowolony- lepsze i większe tereny do jazdy (tylko te węże
)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość