navara pisze:nie jestem zadnym pro i nie chce topic samochodu po klamki bo słuzy mi tez do jazdy w trase , poprostu spytałem ile kosztuje zawieszenie a wy kasztanicie
kolego, to Ty "kasztanisz"

temat. jak nie rozumiesz, to rzuć okiem na pierwszy list w tym temacie, w którym "jeździsz"
co do Twojego postu:
zawieszenie a zawieszenie. i nie chodzi o bycie pro. zresztą nie bardzo rozumiem, co masz na myśli używając terminu "pro". tak samo jak nie rozumiem, co znaczy "topić samochód po klamki".
Navara to mój jedyny samochód i równiez "ganiam" nim w trasie.
i nikt tu nie kasztani. po prostu rzuciłeś hasło, że szkoda Ci kasy, której nie odzyskasz, na ew. przeróbki.
dostałeś odpowiedź, a raczej dwie odpowiedzi, które prezentują inny punkt widzenia i postrzegania sprawy inwestowania w samochód.
jeśli chcesz odpowiedzi, konkretnej, związanej z modyfikacją auta na własne potrzeby, to wyślij je na adresy podane na stronach www związanych konkretnie z daną potrzebą. w sensie otrzymania cen.
ja wysłałem i dostałem konkretne ceny. teraz to mój temat do przemyśleń. i do zadawania pytań na forum, które to pytania nie obejmują cen, ale poszukują ew. informacji od ludzi, którzy wykonali pewne ruchy i chciałbym poznać ich opinie.
a tematem "topicowym" było pytanie, czy ktos to zrobił i czy ma swoje uwagi, przemyślenia. Ty nie zrobiłeś, jak rozumiem, więc... chyba to Ty kolego "kasztanisz" temat
pozdrawiam
kosa