Potrzebna rada!!
Moderator: Kosiarz
Potrzebna rada!!
Moja prosba jest nastepujaca: zamierzam sobie kupic jakiegos parcha ale nie wiem jakiego, zastanawiam sie nad patrolem k160 lub k260.Szukalem na forum i nie znalazlem takich odp jak. w ktorym jest mntowana fabrycznie blokada tylnego mostu,wiem ze silnik 3,3D jest bardzo dobry(wywnioskowalem z wypowiedzi na forum).Poprostu pomuzcie mi,opiszcie ktory lepszy ktory gorszy(jak sie da).W tej chwili mam Land Rovera disco i stwierdzilem ze zostawie go tylo na drogi a hce sobie kupic cos tylko w teren.Aha i mysle dac za autko max 6tys. a pozniej bede go przerabial.
Z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam Kamil
Z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam Kamil
Ale sie koleś pogrążasz coraz bardziej, Land Rover i Patrol 160 = czeka cię mega spirala wybuchów, rozdwojenie jaźni, dyfteryt, niespodziewana poranna telekineza stolca, spadek zdolności kredytowej, krocząca dyslekcja migawkowa, rozszczelnienie kanału garażowego itd/itp.........
Łaczymy się z tobą w bólu.....

Łaczymy się z tobą w bólu.....
TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
Re: Potrzebna rada!!
Nie przerabiał tylko reanimowałkonefka pisze:Aha i mysle dac za autko max 6tys. a pozniej bede go przerabial.

Za 6tys to możesz dobre koła do Parcha kupić i "zacząć od podstaw"

Re: Potrzebna rada!!
e tam, da rade spokojnie. tylko koniecznie musi byc "niesmigany w terenie".Adamo pisze:Nie przerabiał tylko reanimowałkonefka pisze:Aha i mysle dac za autko max 6tys. a pozniej bede go przerabial.![]()
Za 6tys to możesz dobre koła do Parcha kupić i "zacząć od podstaw"

czterech pancernych i lemur