Opinie Terrano
Moderator: Kosiarz
Opinie Terrano
Witam wszystkich, przejde do konkretow! Oto autko które mnie interesuje, ponoc to wersja 'Safari' z zupelnie innym zawieszeniem z przodu, przez co stoi dosc wysoko bez krecenia! Nic na temat takiej wersji nie znalazłem! Reszta niby bez zmian. Dodam tyle, ze na zewnatrz wyglada lepiej, niz wewnatrz, ale silnik i napedy ok, wg. Wlasciciela. Auto, co widac nie oszczedzane. I tu moje pytanie: czy lepiej kupic cos takiego z przeróbkami i reszte powoli doprowadzic do stanu używalności? Czy kupic 'surowego' i przerabiac? Chodzi o porównanie techniczno-finansowe! Mam niewiele doswiadczenie w tej materii, wiec pytam sie was:)
http://moto.allegro.pl/item324907997_ni ... _road.html
Marcin
http://moto.allegro.pl/item324907997_ni ... _road.html
Marcin
-
-
Wsumie powinieneś wkleić ten temat do Czy Ktoś oglądał tego Nissana...
...ale jak już wkleiłeś nowy temat...
To jeżeli chodzi o to czy lepiej kupić przygotowanego czy nie, to zależy jak jest "dojechany". takim samochodem trzeba się przejechać po terenie po drodze i zobaczyć jak to chodzi co stuka trzeszczy wali itp. i z tym jest tak samo
-jeżeli mechanika będzie ok to nie ma przeszkód żeby go nie kupić .Kupując surowca i przygotowując go samemu wkładasz większe pieniądze ale za to "wiesz co masz"...nigdy się niedowiesz co ten przeszedł ale tak jest zawsze
PS. O wersji safari również nigdy nie słyszałem chyba że w Grach
,pzdr
...ale jak już wkleiłeś nowy temat...
To jeżeli chodzi o to czy lepiej kupić przygotowanego czy nie, to zależy jak jest "dojechany". takim samochodem trzeba się przejechać po terenie po drodze i zobaczyć jak to chodzi co stuka trzeszczy wali itp. i z tym jest tak samo

PS. O wersji safari również nigdy nie słyszałem chyba że w Grach

,pzdr
student
Auto całkiem nieźle wygląda. Faktycznie opony są drogie i snorkel wyglada na dedykowany, wiec też dośc kosztowny. Oczywiście o wersji safarii nie słyszałem, jak również o modyfikowanych przez Nissana zawieszeniach, ale pod koniec produkcji modelu mogły byc jakieś specjalne wersje puszczone. Spytaj się kolesia na czym polegała ta modyfikacja.
Jeżeli auto jest w b. dobrym stanie technicznym to jest warte swojej ceny.
Jeżeli auto jest w b. dobrym stanie technicznym to jest warte swojej ceny.
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2008 9:20 am przez Sill, łącznie zmieniany 1 raz.
terrano 2,4 gaz 89`
503-39-16-46
503-39-16-46
- ORSON_V6
-
- Kontaktowanie:
a może poprostu na budzie podniesiony i dlatego tak wygląda??!! 

G 460.2 - był 2.3 -jest 3.0 D
orson@4x4wlkp.pl
orson@4x4wlkp.pl
- ORSON_V6
-
- Kontaktowanie:
BLACKSOUL - poproś o dokładniejsze fotki całej zawiechy, ramy i budy wtedy bedzie można cos dokładniej oblukać 

orson@4x4wlkp.pl
orson@4x4wlkp.pl
- Misiek Cypr
-
Mialem takiego, fajne auto bylo, ale poleglo na czarnym od strzala w tylek z duza sila. Wyrazny list budy, co najmniej 3", w tym aucie to wystarczy aby wsadzic 32" a nawet 33" jak 4" liftu. Zawiechy wtedy nie trzeba liftowac i wyglada na taki, z lekko podkreconymi drazkami. Ciemne te zdjecia. A "snooker" to w pubie sie gra, a ten snorkel to chyba zaprawde Safari.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
BLACKSOUL doj sobie spokuj bryka wymłucona konkretnie przynajmniej wizualnie hcąc ja doprowadzic do normalnego wyglądo musisz wsadzić wiaderko pieniędzy 
bartas 4x4 napisał
A TU NIESTETY MIODY WYBRANE

bartas 4x4 napisał
100% racji lepiej kup golasa za 6 koła wsadz do niego drógie 6 i bedziesz wiedział co masz i napewno dluzej sie nim bediesz cieszył...Kupując surowca i przygotowując go samemu wkładasz większe pieniądze ale za to "wiesz co masz"...nigdy się niedowiesz co ten przeszedł ale tak jest zawsze
A TU NIESTETY MIODY WYBRANE

PATROL lift 10" + simex 35" SWAP JEEP 5,2 V8 

- norbertszczecin
-
- ORSON_V6
-
- Kontaktowanie:
Ten snorkel to fakt - oryginał! Byc może nawet safari ale to jedyne co ma z Safari wspólnegoMisiek Cypr pisze:Mialem takiego, fajne auto bylo, ale poleglo na czarnym od strzala w tylek z duza sila. Wyrazny list budy, co najmniej 3", w tym aucie to wystarczy aby wsadzic 32" a nawet 33" jak 4" liftu. Zawiechy wtedy nie trzeba liftowac i wyglada na taki, z lekko podkreconymi drazkami. Ciemne te zdjecia. A "snooker" to w pubie sie gra, a ten snorkel to chyba zaprawde Safari.

orson@4x4wlkp.pl
orson@4x4wlkp.pl