!!!UWAGA!!! NIE DAJCIE SIE NADZIAĆ!!
Moderator: Kosiarz
!!!UWAGA!!! NIE DAJCIE SIE NADZIAĆ!!
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6436766
człowiek który sprzedaje to auto to oszust, nadzieło sie na niego kilkanascie osób. Sprzedaje przerobione auto które pozniej sie zaczyna rozpadać ( spawane i obracane drążki, przerabiane częśći) wyłudza pieniądze na ewentualne naprawy, po czym ich nie robi. Moj znajomy został przez niego oszukany na kilkanascie tyś zł
człowiek który sprzedaje to auto to oszust, nadzieło sie na niego kilkanascie osób. Sprzedaje przerobione auto które pozniej sie zaczyna rozpadać ( spawane i obracane drążki, przerabiane częśći) wyłudza pieniądze na ewentualne naprawy, po czym ich nie robi. Moj znajomy został przez niego oszukany na kilkanascie tyś zł
-
- woyak
-
- Kontaktowanie:
moj kolega (mechanik )kilka tygodni temu byl u tego goscia bo szukal autka dla siebie juz po przeróbce i jak zobaczyl co on z nim zrobil,,, to mu podziekował i zyczył powodzenia z takimi przróbkami
ja goscia nie znam ale skoro moj kumpel tak mówi to mu wierze i tez bym odradzał takie cuda
ja goscia nie znam ale skoro moj kumpel tak mówi to mu wierze i tez bym odradzał takie cuda

tyrranosaurus 2.7 rex
Ja robiłem u niego przekładkę z anglika,owszem byłem zadowolony.
Zawsze można mieć jakieś ale,no właśnie!
Ale można mieć i o nim dyskutować jak zna się dane z obu stron konfliktu.
Na forum jak to na forum ktoś coś napisze,druga strona się nie wypowie i to takie pierdo.lenie bla,bla,bla że mojego znajomego maużonki koleżanki męża kolegę ktoś wyroochał na dwa czy ileś tam tysi...
Zawsze można mieć jakieś ale,no właśnie!
Ale można mieć i o nim dyskutować jak zna się dane z obu stron konfliktu.
Na forum jak to na forum ktoś coś napisze,druga strona się nie wypowie i to takie pierdo.lenie bla,bla,bla że mojego znajomego maużonki koleżanki męża kolegę ktoś wyroochał na dwa czy ileś tam tysi...

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
pany żeby Was trochę pogodzić wszystkich
Byłem, kilka miesięcy temu, na prośbę kolegi oglądać tam samochody i wrażenie jest takie 1 był szmelc i w życiu bym do niego nie wsiadł natomiast drugi zrobiony bardzo ładnie i tylko do 2-3 rzeczy można się było przyczepić zresztą nie miały one wpływu na bezpieczeństwo
tak więc prawda jest taka że jak się chce to się da a jak ktoś nie doinwestuje to jest wielka qpa
tyle w kwestii tego warsztatu 

Byłem, kilka miesięcy temu, na prośbę kolegi oglądać tam samochody i wrażenie jest takie 1 był szmelc i w życiu bym do niego nie wsiadł natomiast drugi zrobiony bardzo ładnie i tylko do 2-3 rzeczy można się było przyczepić zresztą nie miały one wpływu na bezpieczeństwo

tak więc prawda jest taka że jak się chce to się da a jak ktoś nie doinwestuje to jest wielka qpa

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
bo jak oddałem auto i po 3 miesiacach jezdzenia do niego, kiedy nie było widac zadnych efektów. przestał odbierać telefony, pojechalismy po raz kolejny to goscia juz nie było w warsztacie, zaczałem pytac, i okazało sie ze nie płacił pracownikom, brał innych na zlecienie i tez im nie płacił, robił wszystko " na sztuke" , udało mi sie wyciagnąć od niego auto, oczywiscie pieniadze z zaliczki za przekładke oraz za oleje, opony itd przepadły, oddałem do innego człowieka, który dokonczył moje auto i faktycznie teraz wszystko jest ok.selim pisze:Z ciekawości chciałem to obejrzeć
skąd- wiesz ,ze nadziało się na niego kilkanaście osób ?
Wracając do tych kilkanastu oszukanych osób, z których kilka poznałem, dostałem do nich kontakt od jednego z mechaników który dla niego robił na zlecenie, byli to ludzie z Katowić, Szczecina, Warszawy którzy kupili u niego auta i albo okazało sie pozniej że zagineły papiery, albo mimo wpłaconej zaliczki auto nie zostanie przerobione i nie wiadomo gdzie, z jednego zostały sprzedane jakis części m in. klima, a w innym aucie zerwał sie spawany drążek kierowniczy. Pisze to ponieważ człowiek który handluje tymi autami robi dobre "pierwsze wrazenie", ale pozniej jest bardzo konsekwentny w nieodbieraniu telefonów i udawaniu że wszystko jest ok. Dlartego gorąco odradzam jakichkolwiek kontaktów z tym człowiekiem.