Kupiłem patrola, po przejechaniu 800 km następnego dnia rano

pozdrawiam
Robert
Moderator: Kosiarz
janusz k160 pisze:Altek do sprawdzenia-ładowania nie masz
właśnie że nieDidymos pisze:Nie żarzy Ci się kontrolka ładowania
czytaj - pojedź do elektrykaRobSta15 pisze:janusz k160 pisze:Altek do sprawdzenia-ładowania nie masz?
Co, ździwiony? Jeździsz na światłach, radio dra. Ten Diesel prądu tylko do rozruchu potrzebuje- jak rano nie mogłeś odpalić to bateria prąd zużywa a łedowania nie ma-stąd cisza poranna. Altek do wyjęcia.Poczytaj dział elektryka. To tyle.RobSta15 pisze:janusz k160 pisze:Altek do sprawdzenia-ładowania nie masz
?
no zdziwiony!!janusz k160 pisze:Co, ździwiony? Jeździsz na światłach, radio dra. Ten Diesel prądu tylko do rozruchu potrzebuje- jak rano nie mogłeś odpalić to bateria prąd zużywa a łedowania nie ma-stąd cisza poranna. Altek do wyjęcia.Poczytaj dział elektryka. To tyle.RobSta15 pisze:janusz k160 pisze:Altek do sprawdzenia-ładowania nie masz
?
No to ja poproszę foty. Co prawda na razie nie mam problemów ale licho nie spiMarci pisze:umnie sie skończył orginalny altek diody padły i stojan koszt 400zł kupiłem od tira 28V 80A za 300zł po regeneracji jak nówka i zmotałem u góry a stary wyczysciłem z bebechów i napędza tylko vacumpompe jak coś to foty na maila
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości