zgrzyty w przednim napędzie teranoII
Moderator: Kosiarz
zgrzyty w przednim napędzie teranoII
witam
ostatni gdy załączam przedni napęd zaczyna coś dziwnie zgrzytać , potam napęd się zatrybia i jest ok...
co to może być ?
ostatni gdy załączam przedni napęd zaczyna coś dziwnie zgrzytać , potam napęd się zatrybia i jest ok...
co to może być ?
Re: zgrzyty w przednim napędzie teranoII
ja bym stawiał na sprzegiełka automatygebels pisze:ogranicznik skrętu
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
wolf_87 pisze:ja bym stawiał na sprzegiełka automatygebels pisze:ogranicznik skrętu
to przeca obok siebie więc chodzi nam o to samo

Czwarte serce 

wiem wiem tylko ten drink z rana za dobrze mi nie słuzy ale studia sa fajne jakby cogebels pisze:wolf_87 pisze:ja bym stawiał na sprzegiełka automatygebels pisze:ogranicznik skrętu
to przeca obok siebie więc chodzi nam o to samo

to co
stawiać na sprzęgiełka?
a gdzie one się znajdują w aucie?
PS sorka za te dziwne pytania , ale jestem zielony w tym temacie i dopiero się ucze . a nic chce iść do mechanika , który wymyśli mi jakieś dziwne rzeczy ( juz to przerabiałem)
stawiać na sprzęgiełka?
a gdzie one się znajdują w aucie?
PS sorka za te dziwne pytania , ale jestem zielony w tym temacie i dopiero się ucze . a nic chce iść do mechanika , który wymyśli mi jakieś dziwne rzeczy ( juz to przerabiałem)
kolego sprzegiełka masz zmontowane na piascie ale pewnie nie wiesz co to piasta;/ najlepiej było by ci spiac te sprzegiełka na stałe jesli nie chcesz pchac sie w zbedne koszta
dzięki
jaka jes różnica w spinaniu na stałe a w w wymianie ( i jakie to są koszty )
Panowie z góry dziękuje z podpowiedzi
jaka jes różnica w spinaniu na stałe a w w wymianie ( i jakie to są koszty )
Panowie z góry dziękuje z podpowiedzi
nowe 500złociszy spinasz na stałe koszt zerowy! Ciagle beda ci sie obracały półoski:)
nie ma za co