Odziedziczyłem po szefie Terrano II 2004 3,0 di cośtam.Zawsze miałem do niego pretęchy, że na czarnym wozi się jak kareta barona

Z góry dziękuję za pomoc

Moderator: Kosiarz
Dobinson lub OME, nie wiem czy Dobinson ma do TII.Leon 73 pisze:Koledzy a może ktoś mi podpowie.
Odziedziczyłem po szefie Terrano II 2004 3,0 di cośtam.Zawsze miałem do niego pretęchy, że na czarnym wozi się jak kareta barona, a do tej pory jeżdziłem parchem który zasuwał po wszystkim jak żelasko
.W związku z powyższym udałem się na szarpaki, wymieniłem co kazali(sporo tego było) i pozostały do wymiany amortyzatory, które planuję na styczeń (wymogi budżetu firmy-nie było tego w planach).Poprzednie amory to były kayaba nr kat.344200 oraz sasch nr kat. 280321- według mnie totalna kiła, bo od razu źle robiły na czarnym. Co proponujecie do auta bez liftów, chociaż mały lift mile widziany ale bez większych cudów.Sporo jeżdżę w terenie gdyż zajmuję się uprawą roślin energetycznych i muszę być wszędzie tam, gdzie są nasze sprzęty uprawowo-rolne więc wiele razy było gorąco zwłaszcza w deszczowe lata, ale mam też spore dystanse z jednej plantacji na drugą i po czarnym chciałbym w miarę szybko i bezpiecznie.
Z góry dziękuję za pomoc
Rozwin watek bo ciekawie sie zaczyna...Rzeźnik z Jakubowa pisze:podnoszenie tego śmiesznego samochodu nie ma sensu
zawias jak zawias - jest kupe aut na drazkach i jezdza, nie wiem co to za fobia sie zrodzila w T2Rzeźnik z Jakubowa pisze:szczęśliwie pozbyłem się niedawno po 3 latach użytkowania tego wspaniałego modelu z cudnym przednim zawieszeniem liftniętego 2 cale
myślałem że wytrzymam z nim dłużej ale niestety nerwy puściły
amen
Rzeźnik z Jakubowa pisze:... podnoszenie tego śmiesznego samochodu nie ma sensu
Lakier świecący, nie porysowany - terenu nie widział ... tak mi kiedyś napisaliredzik pisze: nie ma sensu, wogole nie robi w terenie.
wojtek_kom pisze:Lakier świecący, nie porysowany - terenu nie widział ... tak mi kiedyś napisaliredzik pisze: nie ma sensu, wogole nie robi w terenie.
wojtek_kom pisze:...
Wycieło posta...wojtek_kom pisze:znajdę to wstawię.
redzik pisze:nie ma sensu,Rzeźnik z Jakubowa pisze:... podnoszenie tego śmiesznego samochodu nie ma sensu
Dynamicznie krzyżuje się w terenie, dynamicznie zmienia się prześwit ...Wiechu pisze: bo nie ma. Podnieś przód w tej samej pozycji z jednej strony i pokaż jak się krzyżuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości