witam
ostatnio zauwazylem ze cos mi kapie na wysokosci tylniego kola,ale nie wiedzialem skad i co,no i dzis chcialem jechac autem i nie moglem wrzucic biegów gdyz jak sie okazalo wyciekl plyn od sprzegla,wiec wlazlem pod auto i myslalem ze to gdzies z silownika przy lapie sprzegla ale okazalo sie ze ten waz idzie tez do tylu i tam wlasnie gdzies cieknie.STĄD teraz pytanie dokad on idzie tam do tyłu i czy moge go np. zaslepic ?zeby nie cieklo bo za pare dni znow pewnie ucieknie caly plyn a nie wiem po co on idzie do tylu i czy jest tam potrzebny,,z gory dzieki za szybka odpowiedz,,i pozdrawiam
sprzęgło-plyn hydrauliczny wyciek....
Moderator: Kosiarz
- woyak
-
- Kontaktowanie:
sprzęgło-plyn hydrauliczny wyciek....
Ostatnio zmieniony czw lip 01, 2010 8:10 pm przez woyak, łącznie zmieniany 1 raz.
tyrranosaurus 2.7 rex
- woyak
-
- Kontaktowanie:
Re: plyn hydrauliczny wyciek-sprzeglo....
no wlasnie wylazlem spod auta i sparwdzilem ten waz i cieknie to na samym koncu za tylnim kolem i wyglada jak jakis odpowietrznik,pytanie czy zamiast tego robic czego nie chce czyli wymieniac to ustrojstwo czy moge ten wezyk poprostu zagiac lub zaslepic???
tyrranosaurus 2.7 rex
- woyak
-
- Kontaktowanie:
Re: sprzęgło-plyn hydrauliczny wyciek....
halo nikt nie pomoże?
wlałem płyn odpowietrzyłem,ale pewnie znowu wycieknie za jakis czas,wiec ponawiam pytanko czy ten piard na końcu węzyka nad tylnym kołem jest potrzebny czy mogę poprostu ten weżyk zacisnac w 2miejscach lub poprostu zaslepić?
wlałem płyn odpowietrzyłem,ale pewnie znowu wycieknie za jakis czas,wiec ponawiam pytanko czy ten piard na końcu węzyka nad tylnym kołem jest potrzebny czy mogę poprostu ten weżyk zacisnac w 2miejscach lub poprostu zaslepić?
tyrranosaurus 2.7 rex
- thor88
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
z tyłu?? przecież koniec przewodu sprzęgła jest na wysprzęgliku przy skrzyni i dalej już nic nie idzie

niedoczytałem, widzę że masz terrano, ja pisałem o GR. Sorki

niedoczytałem, widzę że masz terrano, ja pisałem o GR. Sorki
- wojtek_kom
-
Zrobić jak w oryginale, dodatki usunąć. Może cieknie coś innego 

Nissan-y
ja ten przewod skróciłem i chadza.