Pozdrawiam
Moderator: Kosiarz
To są te bez burbulatora. Tych nie polecam, sypią się strasznie. Bierz tylko z "B"....lbl78 pisze:z tego co mi wiadomo są też oznaczenia bez B![]()
czyli samo H2xx
GRowskie wytrzymają 35-37 cali bez problemu. Blokadę masz tylko z tyłu, podciśnienową, też daje radę. Jak chcesz przełożenie 4,11 to szukaj mostów od Patrola 4,2D jak chcesz 4,625 to od Patrola 2,8 TDdiabel pisze: Mikolaj widzisz CJ ma reduktor z wyjsciem na strone pasazera do przedniego mostu Dana 300 na kolach zebatych. Interesuje mnie przelozenie 4,11 i 4,6 chce wrzucic booger lub super swamper w rozmiarze 35-37'' x 12,5-14,5. Blokada mechaniczna jak najbardziej ale chyba ciezko wychaczyc cos takiego czy tylko mi sie zdaje, wiem ze z blokada podcisnieniowa wychodzily seryjnie??
Bo ja wiem, jak pstryknę to od razu łapie, nawet słychać jak się włączy - delikatne stuknięcieMaqlinka pisze:Wihajster jest sterowany ciśnieniowo i zastępuje oryginalny wybierak ...... rozmawiałem z Dominikiem, który twierdzi, że po wymianie tego ustrojstwa blokada zapina i rozpina od ręki ... tak jak np arb. Sam tego nie używałem więc niewiele mogę powiedzieć ... ale kusi mnie to od jakiegoś czasu i pewnie zanabędę ów dynks drogą kupna
Nie doczytałem... masz wał po dobrej stronie.Diabel pisze:A owe obrocenie mostu ma za zadanie jakie bo nie rozumiem?? Dowiedzialem sie w sumie tego co chcialem i zaczynam odkopywac graty w garazu jak tylko ze statku zejde. Mikolaj mam nadzieje ze spotkamy sie niedlugo w stettinie
Spoko, odezwij się jak będziesz. Służę pomocąDiabel pisze:Mikolaj mam nadzieje ze spotkamy sie niedlugo w stettinie
Hmmm. No właśnie nie sądzę, żeby różnica 27 mm była bardzo widoczna na obudowie.N2O pisze:Mają gruchę prawie do ziemi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości