problem z grzaniem "na cieplo"
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
problem z grzaniem "na cieplo"
Witam kolegow po dlugiej przerwie. od kilku dni mam problem z odpaleniem Parcha "na cieplo. zimny pali na dotyk. aha , obrotomierz tez zaczal zyc wlasnym zyciem. jesli ktos to przerabial to prosze o wskazowki. z gory dziekuje
jeden strzał-jeden trup. Stajnia:u404s, Y60 Long
Re: problem z grzaniem "na cieplo"
Masę silnika i budy sprawdź.
-
-
Jeżeli to 2,8 i nie zapala na ciepło to polej pompe wtryskową zimną wodą jak odpali oznacza to głowiczka pompy do regeneracji lub wymiany
popieram przedmówcę i jak poszukasz to temat był obszernie przerobiony...
Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki
z tym że dotyczyły y61 z elektronicznymi pompami, kloega ma w podpisie 60ego więc i pompa mechaniczna
po PGRowska Nyska z sześćdziesiątego pierwszego*
hoso-maki sushi '93
turbowanna '99
hoso-maki sushi '93
turbowanna '99
-
- jestem tu nowy...
koledzy, moze zle sprecyzowalem problem. Jesli samochod jest cieply ale na zewnatrz jest chlodno swiece sie zalaczaja. jak stoi w sloncu to nie. Nic z tego nie rozumiem bo nie znajduje logicznego wytlumaczenia na powiazanie wymienionych czynnikow. Dzieki za rady i prosze o dalsze.
jeden strzał-jeden trup. Stajnia:u404s, Y60 Long
Sprawdzić stan obwodów elektrycznych swiec zarowych pod maską.indian404s pisze:koledzy, moze zle sprecyzowalem problem. Jesli samochod jest cieply ale na zewnatrz jest chlodno swiece sie zalaczaja. jak stoi w sloncu to nie. Nic z tego nie rozumiem bo nie znajduje logicznego wytlumaczenia na powiazanie wymienionych czynnikow. Dzieki za rady i prosze o dalsze.
Bierz życie tak by na Twoim pogrzebie nawet grabarz płakał...
Skoro obrotek świruje, to ja stawiam na śmierć szterownika szwiecz.
sraczyki