Może trochę banalne ale jak rozbebuszyć lusterko elektrycznie sterowane w parchu Y61.
Miałem spotkanie trzeciego stopnia z równie nieustępliwym na drodze niestety też miał wysoko lusterka jego poległo całkiem w moim poszło szkło i chciałem je wymienić.
Szarpię wkład w różne strony i nic a nie chcę czegoś ***** w tych plasticzkach.
Jak ktoś wie gdzie są zaczep to będę wdzięczny
wymiana wkładu lusterka patrol Y61
Moderator: Kosiarz
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Re: wymiana wkładu lusterka patrol Y61
http://www.patrol-gr.net/trucs68.php może pomoże
y60 autobus, czerwony.
kilka dni temu robiłem taką operację na lusterku z roku 2005, i wygląda to tak, że musisz dość solidnie ciągnąć za dolną część, aż wyskoczy z zatrzasków. Gdy wyskoczy wysuwasz do dołu. Może być jeszcze dodatkowo przyklejone, przynajmniej u mnie tak było.
Najlepiej gdybyś miał nowy wkład, wtedy widać jak jest zamontowany.
Najlepiej gdybyś miał nowy wkład, wtedy widać jak jest zamontowany.
GR Long 2,8
No wielkie dzięki wygląda jakby mój ten sam kolor tak samo rozbite - jutro podejmuję walkę
- Sawa GR
- Kontaktowanie:
A w y60 92r elektryczne są takie same? Na allegro widzę tylko ręczne, lewe szkło trzyma się na taśmie izolacyjnej i nie reaguje na ustawianie, zimno i boję się coś połamać.
Strasznie brakuje mi lusterka wewnętrznego, u siebie go nie miałem. Pod sufitem mam taki walec z dwoma światełkami mogę do niego mocować jakieś lusterko? A może do czego innego, przerabiał ktoś to?
Strasznie brakuje mi lusterka wewnętrznego, u siebie go nie miałem. Pod sufitem mam taki walec z dwoma światełkami mogę do niego mocować jakieś lusterko? A może do czego innego, przerabiał ktoś to?
Patrol Y60 2,8TD 1992 - Jest
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road