Terrano II 2004 rok gdzie numer ramy?
Moderator: Kosiarz
- zly porucznik
-
Terrano II 2004 rok gdzie numer ramy?
Mam gorącą prośbę do posiadaczy Terrano II. Po konserwacji ramy zamalowany został numer VIN, co spowodowało że pogonili mnie z przeglądu. Szukam go i nie mogę znaleźć. Czy ktoś może sprawdzić u siebie w aucie gdzie konkretnie numer się znajduje i dać znać? Szukam na ramie po prawej stronie w okolicach przedniego słupka ale nic nie widać.
Z góry dziękuję za pomoc.
Terrano II 2.7 i Samurai 1.6 16v lekko zmotany,
http://picasaweb.google.pl/aszlachta
http://picasaweb.google.pl/aszlachta
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Terrano II 2004 rok gdzie numer ramy?
pojedź tam jeszcze raz i powiedz im że są pojebani, to oni mają wiedzieć a nie ty gdzie jest numer na ramie, a jak cię wywalą jeszcze raz to ja bym donos na nich wyjebał, co to za diagnosta [cenzura] jego maćzly porucznik pisze:Mam gorącą prośbę do posiadaczy Terrano II. Po konserwacji ramy zamalowany został numer VIN, co spowodowało że pogonili mnie z przeglądu. Szukam go i nie mogę znaleźć. Czy ktoś może sprawdzić u siebie w aucie gdzie konkretnie numer się znajduje i dać znać? Szukam na ramie po prawej stronie w okolicach przedniego słupka ale nic nie widać.
numer masz koło akumulatora
Czwarte serce 

- wojtek_kom
-
w moim jest w tylnym nadkolu od strony kierowcy ... 3.0 TDI 2003 rok ... jakiś numerek jest tam wybity
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Oj bzdury gadasz prosze kolegi. To Ty masz obowiazek wskazac i przygotowac nr do odczytu, Np. odczyscic jesli jest taka potrzeba.gebels pisze: pojedź tam jeszcze raz i powiedz im że są pojebani, to oni mają wiedzieć a nie ty gdzie jest numer na ramie, a jak cię wywalą jeszcze raz to ja bym donos na nich wyjebał, co to za diagnosta [cenzura] jego mać
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

Ale SKP po to ma te swoje programy komputerowe, że musi wiedzieć gdzie jest numer.

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
odczyścić mogę, ale gdzie one są wiedzieć nie muszęMarcin-Kraków pisze:Oj bzdury gadasz prosze kolegi. To Ty masz obowiazek wskazac i przygotowac nr do odczytu, Np. odczyscic jesli jest taka potrzeba.gebels pisze: pojedź tam jeszcze raz i powiedz im że są pojebani, to oni mają wiedzieć a nie ty gdzie jest numer na ramie, a jak cię wywalą jeszcze raz to ja bym donos na nich wyjebał, co to za diagnosta [cenzura] jego mać
Czwarte serce 

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Musisz. Tak samo jest przy kontroli drogowej czy granicznej.
- w trakcie motania

- gebels
-
nie musisz, przecież jak bierzesz auto z wypożyczalni to nie wiesz gdzie numery są, nikt tego ci nie pokazuje ani nie instrułuje w tym temacie
Czwarte serce 

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Gebels, wlasnie musisz. Jak bierzesz z wypozyczalni nikt Cie nie instruuje jak zapalic swiatla czy zmienic kolo.
Temat z nr jest mi o tyle znany, ze jak pracowalem kiedys tam gdzie pracowalem ,to nawet mielismy na ta okolicznosc podstawe prawna wynotowana. I nikt sie nie bawil w bzdurne dysputy. Masz udostepnic nr, jak nie, bylo do widzenia i wcielanie w zycie zupelnie innych procedur.
Skad mam wiedziec czy wwozisz ten sam woz na POC, lub czy nie jest to jakas juma.
Temat z nr jest mi o tyle znany, ze jak pracowalem kiedys tam gdzie pracowalem ,to nawet mielismy na ta okolicznosc podstawe prawna wynotowana. I nikt sie nie bawil w bzdurne dysputy. Masz udostepnic nr, jak nie, bylo do widzenia i wcielanie w zycie zupelnie innych procedur.
Skad mam wiedziec czy wwozisz ten sam woz na POC, lub czy nie jest to jakas juma.
- w trakcie motania

Potwierdzamwojtek_kom pisze:Rama z boku, na wysokości pasażera...
R20 ZD30DDTi
słabo widoczny, ale tam właśnie jestwojtek_kom pisze:Rama z boku, na wysokości pasażera...

Tyrran II- 3,0