Y61 metromierz
Moderator: Kosiarz
Y61 metromierz
Witam, przeszukałem forum i nie mogę znaleźć. Jak podłączyć metromierz w Patrolu Y61? Konkretnie chodzi z którego przewodu wziąć impuls? Gdzie jest ten przewód?
Re: Y61 metromierz
Też mam ten sam problem. Nie ma tu chyba żadnego porządnego użytkownika który wyjaśnił by dokładnie, tylko piszą że pod pomarańczowy od sterownika świec.
napisałeś w jednym zdaniu wszystko na temat,a szczególnie 4 ostatnie wyrazymocwiatru pisze:Też mam ten sam problem. Nie ma tu chyba żadnego porządnego użytkownika który wyjaśnił by dokładnie, tylko piszą że pod pomarańczowy od sterownika świec.

ZMOTA SCORPION Y60
1 L ballantines`a i wam mówię
15 min z wyciągnięciem i założeniem licznika

daniel b pisze:napisałeś w jednym zdaniu wszystko na temat,a szczególnie 4 ostatnie wyrazymocwiatru pisze:Też mam ten sam problem. Nie ma tu chyba żadnego porządnego użytkownika który wyjaśnił by dokładnie, tylko piszą że pod pomarańczowy od sterownika świec.
Wszystko się zgadza ale to do Y60.
A wiesz że połówkę to mógłbym postawićsaleta pisze:1 L ballantines`a i wam mówię15 min z wyciągnięciem i założeniem licznika
![]()

niech stracę 0,75 od głowy 

No dawaj, jak będę w Rzeszowie to na pewno przyjadę wypić.
dostałeś na PWmniva pisze:No dawaj, jak będę w Rzeszowie to na pewno przyjadę wypić.

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Kolego wysłałbyś i mi info. Potrzebuje do jednego z patroli na Bałtowskie założyć w trybie pilnym. Plus i minus mam zostaje sygnał. Wiem że mam wyciągnac licznik i przy lince sa kable ale nie wiem który to kabel.
jakiej lince
w y61 niema zadnej linki..

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A dzięki. W e-mailu od rajdy 4x4 jak kupowalem pisali o przewodach przy lince. nie roizbieralem tego. Więc która kostka i który przewód jak rozumiem