uszczelka pokrywy filtra powietrza Y61 2.8 ‘99
Moderator: Kosiarz
uszczelka pokrywy filtra powietrza Y61 2.8 ‘99
Temat dotyczy Y61 2.8 ‘99
Wie ktoś, gdzie można kupić (najlepiej wawa i okolice, a jak przez neta to bez znaczenia) uszczelkę pokrywy obudowy filtra powietrza (y61 2.8 ’99) lub sprawdzoną na wymiar uszczelkę o pasującym profilu?
Wiem, że można silikonem itp, pasować kombinować, ale pytam tak na skróty o gotową uszczelkę oryginalną lub o podobnym profilu - może ktoś z Was przerabiał.
I błagam nie chodzi o zakup hurtowy na metry bieżące na belce za 1500zł netto.
Wie ktoś, gdzie można kupić (najlepiej wawa i okolice, a jak przez neta to bez znaczenia) uszczelkę pokrywy obudowy filtra powietrza (y61 2.8 ’99) lub sprawdzoną na wymiar uszczelkę o pasującym profilu?
Wiem, że można silikonem itp, pasować kombinować, ale pytam tak na skróty o gotową uszczelkę oryginalną lub o podobnym profilu - może ktoś z Was przerabiał.
I błagam nie chodzi o zakup hurtowy na metry bieżące na belce za 1500zł netto.
-----------------------------------------
Patrol GR Y61 2,8
Patrol GR Y61 2,8
Re: uszczelka pokrywy filtra powietrza Y61 2.8 ‘99
a w aso cena zabija ? bo czasem te rzeczy kosztuja grosze a po vinie Ci dobrze dobiora.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Samoprzylepna uszczelka do uszczelniania okien i drzwi pasuje jak ulał. Musisz tylko dobrać odpowiedni profil.
Pan sprzedawca w ASO zakomunikował, że mogę kupić razem z pokrywą i że trzeba czekać 30 dni.No i potrzebuje 2 dni na sprawdzenie cenyAlbert_N pisze:a w aso cena zabija ? bo czasem te rzeczy kosztuja grosze a po vinie Ci dobrze dobiora.
A kupowanie całej używanej obudowy ze sparciałką uszczelką mi nie podchodzi
Patrol GR Y61 2,8
Patrol GR Y61 2,8
A nie da się jej po prostu z czegoś dorobić ? Albo zlecić dorobienie jakieś firmie która się tym zajmuje ? jest trochę takich firm. A jeśli nie to uderzyć na jakiś szrotPeecet pisze:Pan sprzedawca w ASO zakomunikował, że mogę kupić razem z pokrywą i że trzeba czekać 30 dni.No i potrzebuje 2 dni na sprawdzenie cenyAlbert_N pisze:a w aso cena zabija ? bo czasem te rzeczy kosztuja grosze a po vinie Ci dobrze dobiora.
A kupowanie całej używanej obudowy ze sparciałką uszczelką mi nie podchodzi
do wyboru, do koloru, patent robi, dobierzesz coś na 100%,
http://sklep-guma.pl/uszczelki-samoprzy ... 16_50.html
a jak nie to spacer do obi-wanken-obi czy innej castoramy przyniesie rozwiązanie

a jak nie to spacer do obi-wanken-obi czy innej castoramy przyniesie rozwiązanie

Pozdro!
Bart.
Bart.
Git tu cos znajde bo sprzedaja na metry a nie na belki. Dziekibartce pisze:do wyboru, do koloru, patent robi, dobierzesz coś na 100%,![]()
Patrol GR Y61 2,8
Patrol GR Y61 2,8
Odkopie bo akurat na tapecie. Ta uszczelka w ASO to 48zl - 3 tygodnie oczekiwania 
Ktos juz cos wymodzil? Moze pasuje jakas uszczelka z pelnej gumy - mysle o wstawieniu normalnej uszczelki samoprzylepnej do okien 8x10mm ale troche licho to wyglada...

Ktos juz cos wymodzil? Moze pasuje jakas uszczelka z pelnej gumy - mysle o wstawieniu normalnej uszczelki samoprzylepnej do okien 8x10mm ale troche licho to wyglada...
taka uszczelke kupuje sie w porzadnym sklepie motoryzacyjnym, na wymiar
i firmowa, chocby victor reinz