Impulsator GR y60
Moderator: Kosiarz
Impulsator GR y60
Impulsator prędkościomierza ma dwa kabelki, jeden z nich jest podłączony do masy a drugi podaje sygnał na prędkościomierz?
Tak/Nie?
Tak/Nie?
sraczyki
Re: Impulsator GR y60
ja nie wiem.....
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Po co Ci to dokładnie? Może coś wykminimy.
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
Nie chce mi się szukać schematu, a chcę wiedzieć jak wygląda obwód impulsatora. 

sraczyki
Z komputera od swiec zarowych wychodzi pomaranczowy kabel +12V. On daje impulsy do predkosciomierza(?).
Ale skad, czyli gdzie jest sam czujnik? Moze w skrzyni biegow?
Ten kabel daje impulsy do obrotomierza. Bez niego prędkościomierz działaOLEK40 pisze:Z komputera od swiec zarowych wychodzi pomaranczowy kabel +12V. On daje impulsy do predkosciomierza(?).

eeee no zaraz. nie do czerwonej, tylko od czerwonej budy do czarnej "hieny"s4e pisze:No, pomogłeś jak kiedyś z drzwiami do czerwonej budy![]()
(uawazaj co piszesz, bo sie Zeber obrazi)

- vandall_jr
-
Ze sterownika wychodzi kabel(czarny), wpada do impulsatora tam go mieli (wraca jako szary),wraca do sterownika i ze sterownika wpada na zegar chyba tak jest.Ale mogę się mylić.
BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
Ojtamojtam-najwyżej cos z dymem pójdzievandall_jr pisze:.....................................chyba tak jest.Ale mogę się mylić.

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
- vandall_jr
-
A u mnie dziala metromierz. Taki sam opis jest tu na forum. Stad moja "madrosc".Adamo pisze:Ten kabel daje impulsy do obrotomierza. Bez niego prędkościomierz działaOLEK40 pisze:Z komputera od swiec zarowych wychodzi pomaranczowy kabel +12V. On daje impulsy do predkosciomierza(?).
AndGaz pisze:eeee no zaraz. nie do czerwonej, tylko od czerwonej budy do czarnej "hieny"s4e pisze:No, pomogłeś jak kiedyś z drzwiami do czerwonej budy![]()
(uawazaj co piszesz, bo sie Zeber obrazi)

Mylisz sracze, chodzi o budę z 1.9 tdi pod machą

Nie ma sterownikavandall_jr pisze:Ze sterownika wychodzi kabel(czarny), wpada do impulsatora tam go mieli (wraca jako szary),wraca do sterownika i ze sterownika wpada na zegar chyba tak jest.Ale mogę się mylić.

sraczyki
- vandall_jr
-