vacum pompa i oslona przeglubu T2

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

kordek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

vacum pompa i oslona przeglubu T2

Post autor: kordek » sob paź 13, 2012 8:48 am

Czesc, padla mi vacum pompa w terrano 2 ,2.7TD 94r. i pytanie czy podpasi taka pompa z silnika 2.7 tDI?? Mam jeszzce do wymiane oslone przeglubu od strony kola i nie do konca wiem jak sie zabrac zeby czegos nie nabroic,chodzi mi glownie o sprzegielka, mam oryginalne automaty, boje sie ze jak to rozkrece to mi cos tam powylatuje i bedzie dupa ze zlozeniem tego...Moge prosic o jakies porady jak sie z tym uporac?? co rozkrecic, co wyjac.???pozdrawiam serdecznie:)

Awatar użytkownika
Łosiu

Re: vacum pompa i oslona przeglubu T2

Post autor: Łosiu » sob paź 13, 2012 9:06 am

sprrzegielko...odkrecasz i to tyle :P reszte sciagasz, okrecasz co Ci tam wadzi, przegub zbijasz, zmianiasz gume, a wszystko zakladasz spowrotem 8)
nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...

bigi

Post autor: bigi » sob paź 13, 2012 9:27 am

co do vacu pompy to sprawdz srednice walka i ilosc frezow, moze sie trafic ze beda rozne i trzeba bedzie bebechy przekladac.
TOITOI J95 D4D 2002

kordek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: kordek » sob paź 13, 2012 12:17 pm

Łosiu pisze:sprrzegielko...odkrecasz i to tyle :P reszte sciagasz, okrecasz co Ci tam wadzi, przegub zbijasz, zmianiasz gume, a wszystko zakladasz spowrotem 8)

A zeby odkrecic sprzegielko to odkrecam te 6 malych srub imbusowych?? Wiem ze to moze glupie pytanie ale nie chce popelnic jakiegos glupiego bledu i zostac z autem w garazu..domyslam sie ze sworzen wahacza tez trzeba bedzie zbic zeby wyjac polos z gniazda???robilem to kiedys w osobowce i tam wiem jak to zrobic bez problemu, ale tu to bedzie debiut :D

Awatar użytkownika
Alpigo
Kontaktowanie:

Post autor: Alpigo » sob paź 13, 2012 12:31 pm

podjedź do mnie to wyjaśnię :wink: albo zacznij rozbierać i zadzwoń to pokaże co i jak 669-771-756
gekon off-road team

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”