Y60 GR kostka stacyjki
Moderator: Kosiarz
Y60 GR kostka stacyjki
Ktoś wie gdzie można ustrojstwo dostać? Sklepik firmowy przebuszowany, tylko kompletne stacyjki za trzy stówki... Mozna cos po taniosci ale żeby z gównolitu nie było???
Bierz życie tak by na Twoim pogrzebie nawet grabarz płakał...
Re: Y60 GR kostka stacyjki

Przyganiał kocioł... ja nie pije w jednym kubku 20 gatunków alkoholu niewiadomego pochodzenia 

Lubię zapierdalać.
Ropa do traktorów.
Ropa do traktorów.
Jak to niewiadomego? przeciez wszystkie z jednego bazaru sa 

Miły jestem (czasami) to nie moglem odmówićmopar pisze:Przyganiał kocioł... ja nie pije w jednym kubku 20 gatunków alkoholu niewiadomego pochodzenia

Okazało się że trafiona nie jest kostka stacyjki ino...przekaźnik/stycznik rozrusznika... Takie dziadostwo małe które siedzi na prawym nadkolu razem z innymi przekaźnikami za akumulatorem.
Opedziłem sie pięcioma dychami..
Opedziłem sie pięcioma dychami..
A Ten biedak czeka tam do teraz z popitką
Bo to chlor

Bo to chlor

siwy nikomu niepotrzebny ch...
Stycznik jest nierozbieralny.. Znaczy się rozbieralny ino nieskładalny
Cewka ok styki ok sprężynka ok - pod stykami jest taka sprężyna płaska która ustala pozycje trzpienia - peklo dziadostwo na pół dlatego działał odwrócony do góry nogami a we własciwej pozycji ni chu chu...

Cewka ok styki ok sprężynka ok - pod stykami jest taka sprężyna płaska która ustala pozycje trzpienia - peklo dziadostwo na pół dlatego działał odwrócony do góry nogami a we własciwej pozycji ni chu chu...