Pozdrawiam.
Hubert
Moderator: Kosiarz
nie siej zamętu, ......... górne to się skraca a nie wydłużaLSD pisze:Jeżeli masz na myśli przedłużane górne .... (
A luz był wyczuwalny? bo u mnie jest sztywno. Zauważyłem jeszcze, że poduszki pod skrzynią nie są najzdrowsze, moze to to?LSD pisze:Dokłdanie takie samo terkotanie miałem w krótkim Y60. Powodem był luz na wieloklinie tylnego wału. Po wymianie wału problem ustąpił, chociaż w moim przypadku (+4 cale liftu) raczej nie na długo
Wiem o tym.gszyp pisze:Przy dużym lifcie będzie podobnie ale do trzeciego ,chyba że obniżysz skrzynię prawie o wartość liftu.
Zerwane?300WM pisze:Zauważyłem jeszcze, że poduszki pod skrzynią nie są najzdrowsze
300WM pisze:
A luz był wyczuwalny? bo u mnie jest sztywno. Zauważyłem jeszcze, że poduszki pod skrzynią nie są najzdrowsze, moze to to?
Pewnie wróci za jakiś czas jak się wieloklin trochę wyrobi300WM pisze:Pacjent otrzymał nowe poduszki pod skrzynię biegów, założyłem dodatkową podkładkę do obniżenia skrzyni ( w sumie 25 mm) i terkotanie zniknęło. Dziękuję za pomoc kolegom. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość