Nawet w buszu znajdziesz kokakolę i to wyłącznie oszronioną z lodówkiPiRoman pisze:Najbliższy busz to chyba gdzieś na południu Afryki... Może Ci dwa miechy zabraknąć na obrócenie tym Starem tam i na zad...

Moderator: Pasza
Nawet w buszu znajdziesz kokakolę i to wyłącznie oszronioną z lodówkiPiRoman pisze:Najbliższy busz to chyba gdzieś na południu Afryki... Może Ci dwa miechy zabraknąć na obrócenie tym Starem tam i na zad...
Baba cie wku.wiła?bandzior pisze:uczepiliśta się tematu wojennegopowód nieważny...może kiedyś się wkurwie na świat i postanowie na 2 miechy wyjechać moim starem do buszu i chcę być niezależny od biedronki. a czy to się opłaca? a co się w tym kraju opłaca? chyba jedynie być prezesem euro 2012. nie traktuje tego w kategoriach biznesowych a raczej hobbystycznych . chcę taką brykę i już
zapomniałem dodać ze babę i dziecko zabieram ze sobąsuzi4WD pisze:Baba cie wku.wiła?bandzior pisze:uczepiliśta się tematu wojennegopowód nieważny...może kiedyś się wkurwie na świat i postanowie na 2 miechy wyjechać moim starem do buszu i chcę być niezależny od biedronki. a czy to się opłaca? a co się w tym kraju opłaca? chyba jedynie być prezesem euro 2012. nie traktuje tego w kategoriach biznesowych a raczej hobbystycznych . chcę taką brykę i już
Od dawna twierdze że seks w zamian jest nieopłacalny.
Akurat to jest najłatwiejsze do znalezienia w buszuklucz13 pisze:Nawet w buszu znajdziesz kokakolę i to wyłącznie oszronioną z lodówkiPiRoman pisze:Najbliższy busz to chyba gdzieś na południu Afryki... Może Ci dwa miechy zabraknąć na obrócenie tym Starem tam i na zad...
bandzior pisze:nasz rodzimy busz mi wystarczy.... może rozbije się przed sejmem na dłużej
bandzior pisze:...zbudować samochód który będzie miał wszystko co potrzebne do przetrwania w najgorszym "zadupiu" powiedzmy że idzie wojna i przyszło uciekać przed ruskimi w sam środek lasu i tam muszę przetrwać kilka miechów bez kontaktu z cywilizacją
bandzior pisze:....nie długo prima aprilis ale ja tak na serio pytam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość