taki pomysł...
Moderator: Pasza
taki pomysł...
Wpadłem na pomysł, żeby kupić bude {...} od lublina, a reszte włożyć od gaza66. Lublin jest do 3,5 tony, a w przepisach jest że motać można byle po zmotaniu masa samochodu nie przekraczała DMC. {...}
Pozatym rozkład masy sie poprawi, komfort (bo człowiek nad osią nie bedzie siedział), miejsce w kabinie no i bezpieczenstwo (bo dziub z przodu będzie), skrzynia biegów nie bedzie sie chowac za plecami...
Co o tym myślicie? {...}
Pozatym rozkład masy sie poprawi, komfort (bo człowiek nad osią nie bedzie siedział), miejsce w kabinie no i bezpieczenstwo (bo dziub z przodu będzie), skrzynia biegów nie bedzie sie chowac za plecami...
Co o tym myślicie? {...}
Rosyjska myśl techniczna rules!
-
-
-
-
-
-
Jutro jade do urzędu komunikacji, ale jak dzis dzwoniłem do okręgowej stacji kontroli pojazdów to tam mi powiedzieli, że nie można obnizyć DMC.Big-Unimog pisze:U nas jest Gaz 66 i nie było problemu zrobić na kat.B . Uspokój sie i pomyślTomb pisze:2.5 tys pln
ale miał 17tys km tylko.
Kombinuje jak koń pod góre, jak to zrobic ponizej 3,5 tony, bo za cholelelere nie chce robic kat "C".![]()
-
-
Re: taki pomysł...
Jaki to pomysłTomb pisze:Wpadłem na pomysł, żeby kupić bude {...} od lublina

A tak wogóle to buda od Gaza66 jest O.K a od Lublinka Jest za mała

-
-
a RzeczoznawcówTomb pisze:Jutro jade do urzędu komunikacji, ale jak dzis dzwoniłem do okręgowej stacji kontroli pojazdów to tam mi powiedzieli, że nie można obnizyć DMC.Big-Unimog pisze:U nas jest Gaz 66 i nie było problemu zrobić na kat.B . Uspokój sie i pomyślTomb pisze:2.5 tys pln
ale miał 17tys km tylko.
Kombinuje jak koń pod góre, jak to zrobic ponizej 3,5 tony, bo za cholelelere nie chce robic kat "C".![]()

Nie ma w waszym rejonie

Ktoś z pod Bydgoszczy załatwił to tak - zrzucił pake, pojechał do diagnosty, zapłacił mu za tzw. przegląd zerowy 450 złotych i uzyskał zaświadczenie że auto waży 3 tony i , że nie ma możliwości załadunku. Z tym kwitem pojechał do Kartuz, gdzie mu zmienili DMC - ponieważ u niego w urzędzie sie nie zgodzili na coś takiego.
A jak wygląda ugryzienie sprawy od strony rzeczoznawcy?
A jak wygląda ugryzienie sprawy od strony rzeczoznawcy?
a na stronie www.kilometr.republika.pl byles?? tam fajnie robili gaza 66 ale do podrozy chyba.
no limits,no rules,no roads
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
Nawet go jako specjalny-turystyczny zarejestrowli. Fajna stronka. Dzieki niej wiem co gdzie wlać.Dragunov pisze:a na stronie www.kilometr.republika.pl byles?? tam fajnie robili gaza 66 ale do podrozy chyba.
Buda miała być zasłoą dymną dla tego co chciałem kupić a zostało {wycięte}...Big-Unimog pisze:Jaki to pomysłTomb pisze:Wpadłem na pomysł, żeby kupić bude {...} od lublinajak bys napisał ze kupisz profil i zbudujesz budo klatkę to by było to
-
-
Ty sie nie zasłaniaj LublinemTomb pisze:Buda miała być zasłoą dymną dla tego co chciałem kupić a zostało {wycięte}...Big-Unimog pisze:Jaki to pomysłTomb pisze:Wpadłem na pomysł, żeby kupić bude {...} od lublinajak bys napisał ze kupisz profil i zbudujesz budo klatkę to by było to

Ty Gaza masz

p Rzeczoznawca to baz łachy robi bo zato płacisz

A twoja bryka moze sie nazywac nawet SPECJALNY TERENOWo RAJDOWY pasuje

Nie nawidze jak sprzęt idzie na żyletki... Ratój go!!!!! Teraz, to jeszcze łatwo dostać, ale za pare lat ktoś sobie pomyśli, że chciałby miec takiego gazika, a już go nie bedzie, bo jakiś pazerny ----- oddał go na przetop 35gr / kg.Dragunov pisze:chorera czlek sie cale zycie uczy.......
moze sprzedam uaza i kupie 66...stoi taki ale bez silnikaza jakies 2 nmiesiace pojdzie jako zlom napewno- 2 lata temu jeszcze studnie wiercil.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
-
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
-
-
no bo i po co Cczesław&jarząbek pisze:do dupy taka zabawa oparta na szwindlu
albo sie chce pycić smieciarka i ponosi tego wszelkie konsekwencje, albo sie pyci kaszlakiem
drogi i bez takich kombinacji pełne są niedouków