warunki jazdy rama z kabina
Moderator: Pasza
warunki jazdy rama z kabina
czy wolno mi goła ram a przemieszczać się po drogach publicznych...?samochód 4x4x a wiec wysoki /ifa/
- benek83
-
- Kontaktowanie:
Re: warunki jazdy rama z kabina
nie
, bo po co

Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu, stąd biorą się pos.ane pomysły...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
samochód ma zamontowana cysternę ale jeśli bym kupował go to bez niej czyli jest goła rama i 300 km do przejechania...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no i co?
siadasz za kierat i nadupcasz.
twoja rama to se jedziesz.
i gówno komu do tego.
ale telepawa cie zmasakruje. podwozie bez obciążenia zabija na śmierć.
siadasz za kierat i nadupcasz.
twoja rama to se jedziesz.
i gówno komu do tego.
ale telepawa cie zmasakruje. podwozie bez obciążenia zabija na śmierć.
#noichuj
pytam bo tłumaczy mi koleś ze niewolno tak poruszać się po drodze, bo i cała litania czemu nie, tak czy inaczej będzie niezgodność w dowodzie bo już nie będzie cysterny.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a gówno tam nie można
wiele razy latałem samymi podwoziami i nikt sie nie czepił.
nadkola tylko żebyś miał z tyłu-błotniki w sensie.
wiele razy latałem samymi podwoziami i nikt sie nie czepił.
nadkola tylko żebyś miał z tyłu-błotniki w sensie.
#noichuj
błotniki jakieś się narazie przyspawa
- Igor V8
-
Musisz mieć błotniki i chlapacze z tyłu ... 

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Ryszard Giedrojć
-
Ciągniki siodłowe też często pomykają z gołą ramą.
W Bydgoszczy jest firma, która robi zabudowy. Do nich przyjeżdżają auta, które maja tylko kabinę osobową.
W Bydgoszczy jest firma, która robi zabudowy. Do nich przyjeżdżają auta, które maja tylko kabinę osobową.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
ciągnik siodłowy w dowodzie ma wpisane ze jest solo...ma błotniki zderzak itd...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ja pierdacze...jaki ty jesteś zastraszony przez system.
masakra.
jak masz C, ważny dowód, to siadasz i jedziesz.
jak sie wg ciebie poruszają podwozia do zabudów, puste kontenerowce, bramowce, hakowce?
dżizassss...
masakra.
jak masz C, ważny dowód, to siadasz i jedziesz.
jak sie wg ciebie poruszają podwozia do zabudów, puste kontenerowce, bramowce, hakowce?
dżizassss...
#noichuj
mam prawo jazdy a jak kupie to będę miał dowód rejestracyjny ale nie ma żadnego innego dokumentu tj świadectwa kwalifikacji..itp. boje sie by mnie nie zatrzymali i auta na parking nie wzieli
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Świadectwo kwalifikacji jest Ci potrzebne jeśli jeździsz zarobkowo- zawodowo . Zabezpiecz koła - nadkola,chlapacze . Jak by co możesz powiedzieć że beka zgniła i zakładasz nową.
prywatnie, ale nie jesteś z US ? narazie będzie jeździł u mnie w firmie potem kupie drugi taki sam, dlatego nie wiem czy na pewno go wezmę, GAZ 66 bardziej mi leży lepszy chyba jest i czesci dostepniejsze ale tu mi z ceny strasznie zszedł.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
to prywatnie czy w firmie?
jak do firmy to podpadasz pod krokodyle, zatrzymają cie napewno, ukarają grzywą i ciężkim więzieniem, a auto zostanie odholowane na parking strzezony w cenie przekraczającej twoją zdolność kredytową na najbliższe 30lat

jak do firmy to podpadasz pod krokodyle, zatrzymają cie napewno, ukarają grzywą i ciężkim więzieniem, a auto zostanie odholowane na parking strzezony w cenie przekraczającej twoją zdolność kredytową na najbliższe 30lat

#noichuj
kupuje prywatnie dlatego się boje, bo jak mi tatra czy kraz schol uje to na parking, to klęska...
- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Jarek. Abu uwiarygodnić swoją osobę, to zrób skan swojego dowodu osobistego i prawa jazdy i wkelj na forum, bo momentami mam wrażenie, że Twoje posty to posty jakiegoś małolata, piszącego pod nieobecność rodzicówjjg-jarek pisze:kupuje prywatnie dlatego się boje, bo jak mi tatra czy kraz schol uje to na parking, to klęska...

ty chyba żartujesz...samochody pod zabudowę właśnie nie za bardzo widziałem by jeździły takie gołe, hakowiec to mu ten hak stoi na ramie a tu będzie ewentualnie golec, polska to nie Kalifornia ze auto musi mieć światło i hamulec, jak co to taka impreza może drogo kosztować, pojazd niedopuszczony do ruchu i cholowanie na parking depozytowy, na pewno zresztą prywatny
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
dupcysz trzy po trzy...najezdziłem się w życiu gołymi podwoziami dość...i jakoś nie zesłali mnie na sybir.
polska to nie chiny, za jazdę prywatną cięzarówką nie strzelają jeszcze w tył głowy.
polska to nie chiny, za jazdę prywatną cięzarówką nie strzelają jeszcze w tył głowy.
#noichuj
spokojnie mozna jeździzć z sama ramą i koniecjjg-jarek pisze:ty chyba żartujesz...samochody pod zabudowę właśnie nie za bardzo widziałem by jeździły takie gołe, hakowiec to mu ten hak stoi na ramie a tu będzie ewentualnie golec, polska to nie Kalifornia ze auto musi mieć światło i hamulec, jak co to taka impreza może drogo kosztować, pojazd niedopuszczony do ruchu i cholowanie na parking depozytowy, na pewno zresztą prywatny
błotnik chlapacz musi być
prywatnie nie potrzeba żadnych świadectw kwalifikacji
Tylko twardziele pierdzą przy sikaniu
http://www.forum-gaz-uaz.pl
http://www.forum-gaz-uaz.pl
W firmie która wykorzystuje ciężarówkę na potrzeby własne też nie trzeba 

- goralski
-
- Kontaktowanie:
zabrzmi złowrogo ale.... " czasy się zmieniły"czesław&jarząbek pisze:dupcysz trzy po trzy...najezdziłem się w życiu gołymi podwoziami dość...i jakoś nie zesłali mnie na sybir.

niedługo harcerze i zakonnice będą mogły zatrzymywać wszystko i wszystkich a na dużych patologia jest większa
do tematu-co do świadectwa to jest potrzebne jeśli jeździsz zarobkowo,jak na swoje potrzeby to nie
Tacho musisz wypisać - z tego zwolniony nie jesteś (chyba że specjalny)
Oprócz chlapaczy i nadkoli musisz mieć jeszcze odblaski (na ramie nie ma ich w ifie)
a jak chcesz ife z winczem starowskim to priv

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
napisz na moj jjg-jarek @wp.pl zadzwonie