Tyłem do przodu
Moderator: Albert_N
Tyłem do przodu
W chwili przerwy w nauce wszedłem sobie na galerię będącą w podpisie kolegi N2O i mnie... zatkało!
http://picasaweb.google.com/paweldabste ... 8309812098
Samurai z silnikiem zamontowanym z tyłu ramy, co pozwala zrobić wyciągarkę mechaniczną z przodu samochodu.
Ktoś może się wypowiedzieć jak takie cudo jeździ? Jaka jest tu wyciągarka? To pierwszy sucz z mechanikiem bez pociętej budy jaki widzę.
http://picasaweb.google.com/paweldabste ... 8309812098
Samurai z silnikiem zamontowanym z tyłu ramy, co pozwala zrobić wyciągarkę mechaniczną z przodu samochodu.
Ktoś może się wypowiedzieć jak takie cudo jeździ? Jaka jest tu wyciągarka? To pierwszy sucz z mechanikiem bez pociętej budy jaki widzę.
Ostatnio zmieniony wt wrz 01, 2009 7:10 am przez KSikorski, łącznie zmieniany 1 raz.
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Re: Tyłem do przodu
Wynalazek Pana Henia z Pułtuska, opisu szukaj w jakimś starszym off-road'zie, Silnik honda 2 litry.

wał jest dość długi do windy. Poza tym odległość między rolkami a bębnem jest dość mała co może powodować problemy przy nawijaniu.
Ciekawe jak z wodą przy tym silniku czy nie sprawia problemów.
Ciekawe jak z wodą przy tym silniku czy nie sprawia problemów.
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Dodatkowo jeszcze zamontowana hydrauliczna "szufla" do pełzania. W tytule artykułu chyba było też określenie tej suzuki jako "pełzacz".
Daj trzeszke wieksza rozdzielczosc bo nie czytelne 

Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
OK to dzis obejze reklamybigos pisze:jutroPI7er pisze:Daj trzeszke wieksza rozdzielczosc bo nie czytelne

Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
ale chyba pług i opony się nie sprawdziły skoro zostały zdjęte...
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Tu nie chodzi o to co się sprawdza.Co się sprawdza to mniej więcej wiadomo,natomiast wynalazki tego gościa to czysta i niczym nie zakłócona fantazja offroadowa 
Tego brakuje dzisiejszym wyścigom np. P-D tego nie ,tamtego nie,normy itd. a początki były inne...

Tego brakuje dzisiejszym wyścigom np. P-D tego nie ,tamtego nie,normy itd. a początki były inne...
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
ale fantazja i wydumka to raczej nie jest patent na dobre wyniki w sporcie
a jak by nie było wszyscy tutaj mniej lub bardziej sport uprawiamy

Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd