samurai-serwis.pl opinie porady;)
Moderator: Albert_N
samurai-serwis.pl opinie porady;)
witam, mam pytanie czy opłaca sie pierwsze autko kupic właśnie tam? jakieś opinie o samurai-serwis.pl? bede bardzo wdzieczny:)
Re: samurai-serwis.pl opinie porady;)
poszukaj na forum. Slowa klucze : samurai serwis, suzuki bielsko. Dowiesz sie wszystkiego.
PS. Ja bym nie kupil...
PS. Ja bym nie kupil...
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
a ceny autek ty widzial

kup od pierwszego lepszego handlarza - szanse trafienia na gówno są chyba wtedy (sądząc po postach na forum) takie same a może nawet i mniejszejoony_b pisze:witam, mam pytanie czy opłaca sie pierwsze autko kupic właśnie tam? jakieś opinie o samurai-serwis.pl? bede bardzo wdzieczny:)

Pytałem u nich o części, jak już się udało dodzwonić to informacja bardzo dobra + jakies porady w miejscach, w których były wątpliwosci. Pewnie nawet tam zamówię ze względu na brak czasu i wygodę zakupu w jednym miejscu bez ruszania dupska. Jak auta robią? Nie wiem, ale cenowo z tego co widze to samemu można w tej kasie wyrzeźbić dużo fajniejsze rozwiązania - chyba, że komuś sie nie chce i faktycznie woli coś gotowego bez czasu poświęconego na budowanie...
Samurai Santana 93' - dawno i nieprawda
P11.144
P11.144
widzialem z bliska dwa pojazdy z tego zrodla, sprzedane poczatkujacym za ciezka kase jako hiper, super, po remoncie, naszykowane w teren, no cud panie... tylko ze kazdy jeden spedzal na podstawowych poprawkach i wyprostowywaniu patentow i picu do sprzedazy po kilka tygodni na warsztacie... Ale nalepki zajebiste, wiec moze warto ?
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
widziałem jak zrobili to zawieszenie http://www.samurai-serwis.pl/realizacje ... lleryId=62 i mówiąc szczerze jak bym miał kase to bym u nich coś takiego zamówił, widziałem w paru innych samochodach taki typ zawieszenia i tylko to wykonanie wzbudza umnie pozytywne emocje. ale wiadomo cena:(:) ps- nawiasem mówiąc wiecie z czego to są tam przednie resory?
Ochłoń.Kazik-S pisze:widziałem jak zrobili to zawieszenie http://www.samurai-serwis.pl/realizacje ... lleryId=62 i mówiąc szczerze jak bym miał kase to bym u nich coś takiego zamówił, widziałem w paru innych samochodach taki typ zawieszenia i tylko to wykonanie wzbudza umnie pozytywne emocje. ale wiadomo cena:(:) ps- nawiasem mówiąc wiecie z czego to są tam przednie resory?
Przypatrz się jak jest zadarty ryj przedniego dyfra - kąt wyprzedzenia sworzni jest już ujemny (jak nic nie zrobione ze zwrotnicą).
Drążek skośny puszcza się nad resorem przy takim lifcie - ten jest obspawany w stylu "scarysteering".
"-obrucone mocowania resorów czyli resor wleczony"

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Kazik-S pisze:widziałem jak zrobili to zawieszenie http://www.samurai-serwis.pl/realizacje ... lleryId=62 i mówiąc szczerze jak bym miał kase to bym u nich coś takiego zamówił, widziałem w paru innych samochodach taki typ zawieszenia i tylko to wykonanie wzbudza umnie pozytywne emocje. ale wiadomo cena:(:) ps- nawiasem mówiąc wiecie z czego to są tam przednie resory?

czy takie zadrutowanie nie pojdzie sie gonic przy wiekszych krzaczorach i innych galeziach?

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
Joony B jeżeli dysponujesz dojściem do jakiegoś znajomego mechanika lub sam masz zacięcie to najtaniej wyjdzie jak wszystko zrobisz sam na podstawie rad, uwag ludzi z tego forum którzy mają doświadczenie nie tylko wiedzy internetowej
Ostatnio zmieniony ndz wrz 06, 2009 2:58 pm przez gumi, łącznie zmieniany 1 raz.
....dza jest...prezyden...dza jest kierow....
no to linki to akurat fabryka wiec nic tutaj nie moza zarzucic.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
a powiedzcie mi ile trzeba dac za uzywanego samuraja tak zeby bylo to cos warte?
i kolejne 5-6 aby byl po powaznym przegladzie i podstawowym oszpejowaniu.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
na przegląd i szpej.... chyba za mało wycelowałeśAlbert_N pisze:i kolejne 5-6 aby byl po powaznym przegladzie i podstawowym oszpejowaniu.

ee jak za 5 tys kupisz w miare zdrowe auto, to na podstawy typu opony, amorki powinno starczyc.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
no niby tak, ale jak kupowac amorki to i jakiś lifcik warto by zrobić wtedy zazwyczaj trzeba z resorami cos kombinować, wieszaki, potem zderzaki itd itd itd
No i za 5tys to raczej zgniłek będzie bez poprawek blacharskich też sie nie obejdzie

No i za 5tys to raczej zgniłek będzie bez poprawek blacharskich też sie nie obejdzie
ee tam na poczatku niezmeczone resory, dobry amor, nieco dluzsze wieszaki, kolo 29-30 cali i mozna szalec. Nie trzeba wpadac w spirale zbrojen od pierwszego dnia zakupu 

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
30' to już wyścig zbrojeń 

Szukam drugiej połówki... (może być 0,7l
)

niedawno kupowałem wiec moge smiało powiedziec ze te fajne to zawyczaj cena 6500-6900 i w gore
te za 5-6kpln wydaja sie super ale jak jedziesz zobaczyc to kazdemu cos dolega w mniejszym lub wiekszym stopniu
te za 5-6kpln wydaja sie super ale jak jedziesz zobaczyc to kazdemu cos dolega w mniejszym lub wiekszym stopniu
był: SJ500, 1988
jest: jimniak, 2001
jest: jimniak, 2001