PRZEDSTAWIENIE

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
a_zawlocki
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

PRZEDSTAWIENIE

Post autor: a_zawlocki » sob wrz 19, 2009 8:29 pm

2009-09-19
Się przedstawiam:
a_zawlocki, gdzie a_ oznacza ARTUR, s.Edwarda i Zofii; mały góral ze świętokrzyskiego, który wylądował za chlebem na lubelskiej płaszczyźnie.

Kupiłem niedawno SUZUKI SAMURAJ z 1992r. Więcej danych tech.nie podam, bo ich nie znam- w zakresie jakiejkolwiek motoryzacji nie mam zielonego pojęcia o co chodzi, szczególnie jak w dowodzie rejestracyjnym nie stoi. Ma koła - ma jeździć.
Aha... kupiłem, w zasadzie to niby dla żony; niby żeby dzieci woziła do przedszkola (bo się wyprowadzamy w głębokie lasy) i niby żeby po ogórki do sklepu mogła w zimie pojechać...
No i tak jak kupiłem, tak prawie zapomniałem, że mam drugi całkiem nowy błyszczący samochód. Najchętniej bym nie wysiadał; a na imię jej SUKA-SUZUKA :)

PS.
Dziś pierwszy raz mnie wyciągali z dziury. Trochę się nie znam, więc z niewiedzy sobie zawisłem. Las głuchy, dzieci śpią na tylnej kanapie, trapów nie było, łopaty nie było, nawet lina tylko od osobówki. No to dzieci pod pachy i wio; zgarnąłem jakiś traktor z pola a pan rolnik rzecze: "panie, tędy to się traktorem już dawno przestało jeździć bo się nie da".
Co się nie da, co się nie da- zobaczymy następnym razem.
Suzuki Samuraj r.1992 (ładny cz-b.hardtop) / Mitsubishi Lancer r.2008 (kupa czarnej blachy)

Awatar użytkownika
viperecki

Re: PRZEDSTAWIENIE

Post autor: viperecki » sob wrz 19, 2009 8:37 pm

witamy tylko że jest przyklejony wątek WITAMY NOWYCH i tam się przedstawiamy :)17
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu ;)5.12 w mostach itp itd

Awatar użytkownika
a_zawlocki
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: a_zawlocki » sob wrz 19, 2009 8:42 pm

No właśnie coś mi się źle zrobiło, bo to tam się miało znaleźć, ale jakoś bokiem wyszło.
Jak nowy to nowy :) wątków też nie umie dobrze wkleić. Najlepszy w tym to Mickiewicz był.
Pozdrawiam.
Suzuki Samuraj r.1992 (ładny cz-b.hardtop) / Mitsubishi Lancer r.2008 (kupa czarnej blachy)

Awatar użytkownika
GHOST_DOG
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: GHOST_DOG » ndz wrz 20, 2009 9:05 am

Witam
No to kolego masz rozbierznosc w samochodach :D Lancer 2008r. ładnie :D
To pierwsza przygoda była dobrze ze zona nie siedzi na forum bo za to "niby" to by sie zdenerwowała.
Lubuskie pozdrawia
Fuck it! We'll do it live
We kill For peace

Awatar użytkownika
GHOST_DOG
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: GHOST_DOG » ndz wrz 20, 2009 9:06 am

Do wykasowania klikneło mi sie
Ostatnio zmieniony ndz wrz 20, 2009 9:12 am przez GHOST_DOG, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck it! We'll do it live
We kill For peace

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”