Bezpiecznik do elektryki szyb
Moderator: Albert_N
Bezpiecznik do elektryki szyb
Czy ktoś się dobrze oswoił z Vitką na tyle żeby mi powiedzieć bez ściemniania czy prócz bezpieczników pod kierownicą jest jeszcze jakaś inna skrzyneczka do elektryki szyb?
Wymieniliśmy całe sterowanie- włącznik i wszystkie bezpieczniki pod kierownica są dobrze.
Gdzie jest problem?
Ktoś ma doświadczenie?
Wymieniliśmy całe sterowanie- włącznik i wszystkie bezpieczniki pod kierownica są dobrze.
Gdzie jest problem?
Ktoś ma doświadczenie?
Re: Bezpiecznik do elektryki szyb
Jaka Vitka 
Szyby wogole nie dzialaja
Czy tylko niektore

Szyby wogole nie dzialaja

Czy tylko niektore

Golden
Suzuki Vitara 2.0 V6 24V Long 1996
Suzuki Vitara 2.0 V6 24V Long 1996
`91, 3 drzwi Nie działają wcale nawet po zmianie na nowy panel.
Bezpieczniki też są ok juz sprawdzaliśmy 2 razy wszystkie.
Może coś innego na rzeczy jest?
W komorze silnika są jeszcze dwa bezpieczniki w pobliżu aku w czarnej obudowie z tym że to są bezpieczniki 60 i 70 A jeżeli sobie dobrze przypominam, ale niestety nie wiem za co są odpowiedzialne.bialka pisze:`91, 3 drzwi Nie działają wcale nawet po zmianie na nowy panel.
Na pewno nie za szyby, fajnie ze podzieliłeś się z nami tą informacją, ale niestety nie wniosłeś nic ciekawego do tematu. Bezpiecznik od szyb - pozwól ze zacytuje kolegę ZAX z forum "suzuki.info"bucz_ pisze:[
W komorze silnika są jeszcze dwa bezpieczniki w pobliżu aku w czarnej obudowie z tym że to są bezpieczniki 60 i 70 A jeżeli sobie dobrze przypominam, ale niestety nie wiem za co są odpowiedzialne.
"bezpiecznik od elektrycznych szyb to ten zaokraglony taki duzy, z metalowym wierzchem i dziurka.
U mnie w V jest on dopinany do skrzynki bezpiecznikow troche glebiej.
I to jest konkretna odpowiedz. Wiec jeżeli nie masz nic sensownego do napisania, to nie zabieraj głosu. Tylko czytaj, czytaj, rozbieraj, ucz się - a później dawaj rady innym

vitara 2,0 V6
patrol y60 - autobus
patrol y60 - autobus
Kurde, chcial koles pomoc a Ty od razu na niego naskoczyles 

Miejsce na Twoją reklamę.
Widzę Simca że należysz do tej sfrustrowanej części społeczeństwa. Pozdrawiam Ciebie również i życzę spokojnego weekendu.simca pisze:Na pewno nie za szyby, fajnie ze podzieliłeś się z nami tą informacją, ale niestety nie wniosłeś nic ciekawego do tematu. Bezpiecznik od szyb - pozwól ze zacytuje kolegę ZAX z forum "suzuki.info"bucz_ pisze:[
W komorze silnika są jeszcze dwa bezpieczniki w pobliżu aku w czarnej obudowie z tym że to są bezpieczniki 60 i 70 A jeżeli sobie dobrze przypominam, ale niestety nie wiem za co są odpowiedzialne.
"bezpiecznik od elektrycznych szyb to ten zaokraglony taki duzy, z metalowym wierzchem i dziurka.
U mnie w V jest on dopinany do skrzynki bezpiecznikow troche glebiej.
I to jest konkretna odpowiedz. Wiec jeżeli nie masz nic sensownego do napisania, to nie zabieraj głosu. Tylko czytaj, czytaj, rozbieraj, ucz się - a później dawaj rady innym![]()
Pozdrawiam.

Tez cię pozdrawiam i nie bierz tego, co napisałem wyżej na poważnie 

vitara 2,0 V6
patrol y60 - autobus
patrol y60 - autobus
Dzięki wszystkim za sensowne wskazówki pomoc
szyby już działają
Widać od razu kto siedzi po nocach w garażu

Widać od razu kto siedzi po nocach w garażu