Jasiowy pisze:Salata123 TO JAKIS K....A KOSMITA ALBO SOBIE JAJA ROBI

Moderator: Albert_N
Jasiowy pisze:Salata123 TO JAKIS K....A KOSMITA ALBO SOBIE JAJA ROBI
Salata123 pisze:No a linkę skąd kupisz taką żeby akurat pasowała długością i końcówką?
ciekawe co za diagnosta ci przegląd podbijaHypsio pisze:Ja mam tak zrobione tzn w mam założone tarcze z tyłu i dwa osobne przewody miedziane gdzie założone są zawory wodne 3/4 cala. Działa to jako ręczny, ale na wykrzyżu bez blokady nie bardzo daje rady więc naciskam hamulec, przekręcam zawór na kole które jest w powietrzu blokuje go i z reguły daje radę. Przy bębnach będzie zbyt mała siła hamowania zwłaszcza w terenie.
Jasiowy pisze:JA MU PODBIJE, TOBIE TEZ JAK CHCESZ ..
tak ale nie w terenie obklejone wodą i błotemN2O pisze:Bębny mają zdecydowanie większą siłę hamowania na ręcznym niż tarczówki.
[CAPS LOCK OFF...]Jasiowy pisze:ZADEN SAMURAI NIE POWINIEN PRZEJSC BADANIA ALE KAZDY GO MA
BO PRZECIEZ MIESZKAMY W POLSCE A NIE W SZWAJCARII
No i co to ma znowu do rzeczy?? czytales temat?apede pisze:[CAPS LOCK OFF...]Jasiowy pisze:ZADEN SAMURAI NIE POWINIEN PRZEJSC BADANIA ALE KAZDY GO MA
BO PRZECIEZ MIESZKAMY W POLSCE A NIE W SZWAJCARII![]()
A to ciekawe... troche sie wacpan lubisz zagalopowac.
BTW wlasnie zaliczylem przeglad przed rejestracja w Finlandii (200€) i juz moge w majestacie prawa jezdzic na 235/75 (mam w papierach)
Kolego przemiły niezmiernie...Jasiowy pisze:
No i co to ma znowu do rzeczy?? czytales temat?
pisz o blokadzie a nie o oponach a jesli juz to o Szwajcarii a nie Finlandii
Nie no, po prostu nie lubie rzucania uogolnien typu "zaden samurai nie powinien przejsc badania", w dodatku KRZYCZAC - traci to demagogia. Jako posiadacz sprawnego samuraia czuje sie urazonyJasiowy pisze:No i co to ma znowu do rzeczy?? czytales temat?
Skoro rozszerzyles temat na ogolny stan techniczny wszystkichJasiowy pisze:pisz o blokadzie a nie o oponach a jesli juz to o Szwajcarii a nie Finlandii
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość