Geolandar
Moderator: Albert_N
Re: Geolandar
pytaj kostucha.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Kostuch to chyba miał zwykłe M/T. Chodzi o to, że podobno w M/T+ udoskonalili mieszankę i się mniej ściera... ale wszystkie doświadczenia jakie znalazłem to były z patroli, toyot itp. Może na lekkim samuraiu ten udoskonalony geolandar będzie miał sensowną trwałość.
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
a to przepraszam, nie zauwazylem + .
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
- szerokimost
Krzychu zjeździj lepiej te co masz i tak posiadasz komplet na asfalt i komplet w teren więc raczej starczą ci na długo
Więcej suzą jeździsz po asfalcie na co dzień więc może zainwestuj w jakieś węższe letnie co by suza wigoru nabrała

Więcej suzą jeździsz po asfalcie na co dzień więc może zainwestuj w jakieś węższe letnie co by suza wigoru nabrała

Samiec
Zwykła yokohama (bez plusa) też tak tragicznie nie znikała na asfalcie.
U mnie znikł bieżnik z tyłu z powodu blokady (była dwuelementowa i nie rozpinała). Z przodu na jednym rajdzie zgiąłem drążek kierowniczy i wracając 200km na kołach straciłem 5mm bieżnika...
A ile kosztuje 31'' takiej yoko+?
U mnie znikł bieżnik z tyłu z powodu blokady (była dwuelementowa i nie rozpinała). Z przodu na jednym rajdzie zgiąłem drążek kierowniczy i wracając 200km na kołach straciłem 5mm bieżnika...
A ile kosztuje 31'' takiej yoko+?
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Geolandar M/T+ to inaczej Geolandar M/T G001 z tego co się zorientowałem.
http://www.opony.com/yokohama_geolandar ... /1419.html
31 x 10.5 kosztuje 536zł.
Moje nalewki są naprawdę spoko, tylko że odziedziczyłem je po poprzednim właścicielu. Nie są bardzo starte, ale guma jest popękana ze starości, nie wiem co o tym myśleć...
http://www.opony.com/yokohama_geolandar ... /1419.html
31 x 10.5 kosztuje 536zł.
szerokimost pisze:Krzychu zjeździj lepiej te co masz i tak posiadasz komplet na asfalt i komplet w teren więc raczej starczą ci na długo![]()
Więcej suzą jeździsz po asfalcie na co dzień więc może zainwestuj w jakieś węższe letnie co by suza wigoru nabrała![]()
Moje nalewki są naprawdę spoko, tylko że odziedziczyłem je po poprzednim właścicielu. Nie są bardzo starte, ale guma jest popękana ze starości, nie wiem co o tym myśleć...
Jimny M16A
Jeździć aż się rozpadną albo napisać ładny list do śwMikołaja...KSikorski pisze:... Nie są bardzo starte, ale guma jest popękana ze starości, nie wiem co o tym myśleć...
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Byleby nie rozpadły się przy 80km/h na trasie łazienkowskiej 

Jimny M16A
- szerokimost
KSikorski pisze:Byleby nie rozpadły się przy 80km/h na trasie łazienkowskiej
dlatego zawsze miej zapas przy sobie

Samiec