Opony do Vitary
Moderator: Albert_N
Re: Opony do Vitary
To dlaczego taka rozbieznosć we wymiarach????
Jak oryginały to dlaczego taka rozbieżność w wymiarach???
Oba to oryginały
? Ale dlaczego różnice we wymiarach??

ja zrobiłem tak w identycznej jak twoja sytuacji wziąłem kase drugi kpl. felg na pokład i pojechałem do Faziego do Tychów i powiedziałem że biore największe oponki jakie wejda i przymierzaliśmy zakładając pokolei od 205 do 235 i kupiłem 225 polecam bo sam widzisz co ci pasuje 

Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

Ja kupowałem tak jak kolega wyżej napisał,nie przez neta tylko na żywca u gumiarza przymierzałem,
to spory wydatek i warto poprzymierzać,powybrzydzać aby później mieć frajdę.
to spory wydatek i warto poprzymierzać,powybrzydzać aby później mieć frajdę.
Wj/Wg
Macie racje ale nie ma nikt w okolicy opon w dobrej cenie.Ja sie tylko obawiam że jak kupię np.nalewki to będzie problem z wyważeniem.Jeden sprzedawca podaje wagę 15kg.Wydaje mi sie trochę dużo jak na nie nalewkę>>
Nalewki mają to do siebie, że są ciężkie... Szczególnie takie na przykład "PERSICHINI"sowland pisze:Macie racje ale nie ma nikt w okolicy opon w dobrej cenie.Ja sie tylko obawiam że jak kupię np.nalewki to będzie problem z wyważeniem.Jeden sprzedawca podaje wagę 15kg.Wydaje mi sie trochę dużo jak na nie nalewkę>>

Ale z wyważeniem nie ma problemów

Futrzak->Vitka '89->Vitka'95 -> GV2000->
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia