Foto, nasze suzuki
Moderator: Albert_N
Re: Foto, nasze suzuki
hehehe krakowski targiem na masce widnieje lina a nie pas o reszcie zapomnijmy 

zgadza się-łopata,lina kinetyczna,a po bokach linki....AdamŻ-widać fachurę
i tak jak mówiłem -łopatka , sznureczek i dwa druciki
mojcityjezusickuslodkijedynyprzenajswietrzapanienko hehe wracam na naukę czytania do podstawówki ..ale skucha fujjj...zapas .. na szybko przeczytam jako pas ...tylko proszę nie drwić mi tu z kolegi

- szerokimost
corny pisze:hehehe krakowski targiem na masce widnieje lina a nie pas o reszcie zapomnijmy
namieszałeś

Samiec
tak myślałem...ale nie przejmuj się-jeden z mnichów zamiast "żyj w celi bracie"przeczytał "żyj w celibacie"....
a wracajac do linek
..zeby nie bylo pozniej -odciagów- to nie czepiali sie podczas kontroli panowie P 

już nią jeżdżę drugi dzień i do tej pory nigdy...
Niesamowitezapora77 pisze:już nią jeżdżę drugi dzień i do tej pory nigdy...

Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

a ponadto tak naaprawdę mogą przyczepić się do wszystkiego, nawet jeśli ma atest-jednak generalnie pierwsze na co się rzucają to opony za linią karoserii
Nie nie, akurat na odciągi do gałęzi atestu nie dostaniesz, za to fakt, że świetnie tną ludzi wpadających na maskę jest całkiem dobrym argumentem, żeby panowie P zatrzymali dowodzikzapora77 pisze:a ponadto tak naaprawdę mogą przyczepić się do wszystkiego, nawet jeśli ma atest-jednak generalnie pierwsze na co się rzucają to opony za linią karoserii

Opony poza linią też mam, tego się póki co nikt nie czepia, ale poszerzenia będzie trzeba zrobić, bo się maleńka brudzi strasznie...
Futrzak->Vitka '89->Vitka'95 -> GV2000->
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia

ale to jest najpiękniejsze....no nic, dobranoc wszystkim, trzeba rano wstać zarobić na parę części do autka....
Jak gliniarz będzie chciał zabrać dowód to i tak zabierze, a wystające leciutko koła, to akurat najmniejsza zbrodnia naszych autek 

Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

Znam twoje auto...jezdzil nim gosc z okolic Szamotul...szczerze to auto zrobione troche od siekiery...ale byly wlasciciel uzywal ja raczej jako samochodu reklamujacego jego agroturystyke...jak bedziesz mial czas to popraw lift budy...zapora77 pisze:już nią jeżdżę drugi dzień i do tej pory nigdy...
SJ 413(gaźnik + LPG) -> Vitara JLX 1.6 8v -> lr Discovery 300TDi
zgadza się, Cybm, zgadza...jeśli Szanowni Forumowicze mają jakieś pomysły, to jako amator jestem otwarty....ale to chyba juz nie w tym wątku
uzupełnij profil albo napisz skąd klikasz będzie wiadomo kto możne Ci coś pomoc lub podpowiedzieć po organoleptycznych oględzinachzapora77 pisze:zgadza się, Cybm, zgadza...jeśli Szanowni Forumowicze mają jakieś pomysły, to jako amator jestem otwarty....ale to chyba juz nie w tym wątku
poprawiłem się...
NIe do końca, pisanie postu pod postem jest malo eleganckie (oraz niezgodne z regulamienem forum), kazdy swoj post mozesz edytowaczapora77 pisze:poprawiłem się...

Tak bedzie czytelniej dla wszystkich...

Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
przyjął
Lusterka mi wystają dalej niż opony więc trzeba się upierać że lusterka to też karoseria a jeśli nie to na jakiej podstawie twierdzą że lusterka to nie karoseria? Proszę podać taki zapis który o tym mówizapora77 pisze:a ponadto tak naaprawdę mogą przyczepić się do wszystkiego, nawet jeśli ma atest-jednak generalnie pierwsze na co się rzucają to opony za linią karoserii

http://www.samurai.org.pl KLUB SAMURAI 4x4
eeeetam piękny - cieniutki ale mniejsza z tym - chciałem żeby było śmiesznieSzupryk46 pisze:Piękny Photoshop

http://www.samurai.org.pl KLUB SAMURAI 4x4
- szerokimost
no i jest smiesznie, suche liscie z drzew, gdzie na szczycie nie wystepuja zadne 

zbieram schematy na chomikuj.pl/offroad4x4
grupa na fb: https://facebook.com/groups/813253148748271
grupa na fb: https://facebook.com/groups/813253148748271