Rozrusznik do Lj
Moderator: Albert_N
- Robur zmota
Rozrusznik do Lj
Przede wszystkim witam.
Mam pytanie. mianowicie jaki rozrusznik mozna założyc do Suzuki Lj, bo nie mam orginalnego. czy pasuje z maruti?
Mam pytanie. mianowicie jaki rozrusznik mozna założyc do Suzuki Lj, bo nie mam orginalnego. czy pasuje z maruti?
PATROL4.2
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
Re: Rozrusznik do Lj
Nie powinieneś mieć problemu z zakupem oryginału ...
LJ-80 - FUN
LJ-81 jeszcze lepsza
LJ-81 jeszcze lepsza

a możesz podesłać jakiś link gdzie mogłabym to kupić? Bo szukałam, ale moje poszukiwania były mało owocne;/matchbox pisze:Nie powinieneś mieć problemu z zakupem oryginału ...
suzuki carry st90 mial oryginalnie taki silnik jak lj (800) Mam gdzies taki rozrusznik ,najprawdopodobniej bedzie taki sam
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
Nie tylko silnik ale i skrzynie biegow, bedzie pasowacdaro 16v pisze:suzuki carry st90 mial oryginalnie taki silnik jak lj (800) Mam gdzies taki rozrusznik ,najprawdopodobniej bedzie taki sam

LJ-80 - FUN
LJ-81 jeszcze lepsza
LJ-81 jeszcze lepsza

Faktycznie mialem niegdys 2 takie wynalazki i byly napedzane na tyłmatchbox pisze:Nie tylko silnik ale i skrzynie biegow, bedzie pasowacdaro 16v pisze:suzuki carry st90 mial oryginalnie taki silnik jak lj (800) Mam gdzies taki rozrusznik ,najprawdopodobniej bedzie taki sam

Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sj413
Dzieki za pomoc, naprawdę się przydało