Reduktor pomocy
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Reduktor pomocy
Mam reduktor od410 . Pytanie jest takie.Jakie łożysko przychodzi na wyjściu do przedniego mostu i czy je wymienie bez wyciągania reduktora
Re: Reduktor pomocy
Trzeba rozpołowić reduktor a jak to zrobić to masz na samej górze w tematach przyklejonych.
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
od bidy da sie zrobić bez wyjmowania reduktora ale będzie to denerwujące podczas roboty. Już lepiej wyjąć cały reduktor.
nie trzeba
Stachu-80 pisze:Trzeba rozpołowić reduktor a jak to zrobić to masz na samej górze w tematach przyklejonych.
nie trzeba

Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
-
- jestem tu nowy...
Fakt nie trzeba ale nie jest to proste.A jednak dałem rade.Tylko ta wajcha nadal trzyma.Wszystko rozkręcone obudowa chodzi lużno.Śrubka na imbus odkręcona.Jak wyjąć tą wajche 

Jesli chcesz wyjac lewarek reduktora, to z kabiny trzeba nacisnac i przekrecic taka podkladke wtedy lewarek wyjdzie go gory.Grzegorz197 pisze:Fakt nie trzeba ale nie jest to proste.A jednak dałem rade.Tylko ta wajcha nadal trzyma.Wszystko rozkręcone obudowa chodzi lużno.Śrubka na imbus odkręcona.Jak wyjąć tą wajche
Pozdrawiam
sj 425 606468554
-
- jestem tu nowy...
Dzięki
Lecę sprubować