TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
mam nadzieje ze jeszcze w tym roku skończę projekt, dodam wtedy zdjęcia i opis montażu zawiechy z jimniaka i montażu silnika z baleno 

Witam!
Na początek wypada mi Wam podziekować. Po przeryciu forum chyba nie kupiłem ostatecznego badziewia, więc wiedza przez Was zawarta tutaj na coś się przydaje. Chociaż wyszukiwarka doprowadza mnie do szewskiej pasji, ale to inna historia
Reasumując: Witam i dzięki za pomoc, mimo, że o nic sie nie pytałem
Na początek wypada mi Wam podziekować. Po przeryciu forum chyba nie kupiłem ostatecznego badziewia, więc wiedza przez Was zawarta tutaj na coś się przydaje. Chociaż wyszukiwarka doprowadza mnie do szewskiej pasji, ale to inna historia

Reasumując: Witam i dzięki za pomoc, mimo, że o nic sie nie pytałem

- diabelek80
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich vitaro - maniaków i nie tylko. Jestem tu nowy a właściwie to jestem nowy w ogóle na forach, bo wstyd się przyznać, ale jest to moje pierwsze forum. Zwą mnie Gumisiem i planuję kupić bądź zamienić mojego mondziaka na jakąś zgrabną vitarke i jeśli można to od razu mam pytanie: byłem niedawno w Katowicach oglądać vitare z 1992r. i zdziwił mnie kolor komory silnika, mianowicie karoseria auta była czarna a komora silnika zieleń butelkowa, czy to norma w vitarach czy to auto było przemalowane?
Pozdrawiam
Żółtodziób
Gumiś
Pozdrawiam
Żółtodziób

Gumiś
Chciałam się przywitać 
To już kolejne moje forum samochodowe - ale tak to jest, jak człowiek kupuje sobie Suzi i zaczyna jeździć. A mam GV I 3d i jest to mój pierwszy samochód w ogóle, więc jestem laik zarówno jeśli chodzi o jazdę na czarnym, jak i jakąkolwiek poza trasami. Ale mam nadzieję, że z czasem moje doświadczenie będzie rosnąć

To już kolejne moje forum samochodowe - ale tak to jest, jak człowiek kupuje sobie Suzi i zaczyna jeździć. A mam GV I 3d i jest to mój pierwszy samochód w ogóle, więc jestem laik zarówno jeśli chodzi o jazdę na czarnym, jak i jakąkolwiek poza trasami. Ale mam nadzieję, że z czasem moje doświadczenie będzie rosnąć

Witam jestem tu nowy i przymierzam się do kupna Suzuki Samuraia 

Chciałbym się pomimo temperatury na zewnątrz ciepło przywitać ze wszystkimi pasjonatami.Jestem z Gdańska. Od prawie roku samuraj 1.9 D.
Czasem zawias - ogólnie Dziadek
Witamy, witamy i na fotki czekamy
Miłego kasztanienia 

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
witam witam wszystkich
Witam Wszystkich! Jestem Szymon z Podlasia i będę szukał tu informacji na temat przeróbki Jimny. Jakbym czegoś nie znalazł to liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam
-
-
Witam, jestem Łukasz. Na razie mój 4x4 to Ignis 
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
-
- jestem tu nowy...
Cześć Wszystkim.
Szczęśliwy połowicznie(w trakcie łatania karoserii) posiadacz samuraia 91 Konrad ze świętokrzyskiego przyłącza się do suzukowej braci.
Pzdr,
Szczęśliwy połowicznie(w trakcie łatania karoserii) posiadacz samuraia 91 Konrad ze świętokrzyskiego przyłącza się do suzukowej braci.
Pzdr,
na co go przerabiasz?SzymonBBI pisze:Witam Wszystkich! Jestem Szymon z Podlasia i będę szukał tu informacji na temat przeróbki Jimny. Jakbym czegoś nie znalazł to liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam
No i witam wszystkich

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
Na patrola pewnieColicab pisze:na co go przerabiasz?

No to i ja się przywitam. Piotrek z Brzeska. Zaczynałem szukać auta w hyundai'u ale po obejrzeniu 3 galoperków mi przeszło. Po długich konsultacjach z zaufanym mechanikiem doszedłem do wniosku, że vitara na moje potrzeby wystarczy (żadne upalanie w błocie po kolana czy wyjazdy na Kasprowy. Ot, przejechać polną czy leśną dróżką, spokojnie pokonać łąkę, nie utknąć w koleinach tam, gdzie każdy plaskacz utknie). Będzie to jedyne auto do wszystkiego. Liczę, że przy łagodnym traktowaniu nie będzie zbyt częstym gościem warsztatu. No i będzie to auto raczej pełnoletnie, bo max budżetu to 12 tys. Obiecuję nie być bardzo marudnym, ale proszę o odpowiedź na 1 pytanie: czy vitarą można jeździć po czarnym na 4 napędzanych kołach? Po prostu na 4h.
Nie można, jak pewnie i większością samochodów z tego forum 

'95 Samurai 1,3
235/75r15
235/75r15
Guzik prawda - można. Tylko nie warto. No chyba że w zimie na zaśnieżonym/oblodzonym asfalcie - wtedy i można, i warto.
"Po czarnym" rozumiem jako asfalt, bądź odśnieżony asfalt - w przeciwnym wypadku jest raczej "po białym"
Móc - można, ale nie byłoby to zbyt sensowne...

Móc - można, ale nie byłoby to zbyt sensowne...
'95 Samurai 1,3
235/75r15
235/75r15
Witam serdecznie jak przystalo na tym forum.
Witam Wszystkich
szukam samochodu na zime, gdyż na lato juz mam 200sx s14a Racing. Lubie nietypowe autka, więc moją uwagę zwrócił Samuraj i takiego samochodu będe szukał
Czemu akurat terenówka, obecnie latam Suzuki LTZ 400 i on przybliżył mnie do off-roadu, auto bedzie na zime (dojazdy do pracy) oraz na lato drobne wyprawy w teren 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
A tych spoza Zamościa nie?stapi pisze:Witam i pozdrawiam Wszystkich z Zamościa!

Witam wszystkich! Łukasz - właściciel pełnoletniego SJ 413 blaszaka bez przeróbek (na razie). Na razie czytam i pozdrawiam 

- chadie
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich, na forum jestem od jakiegoś czasu a że jest suzuka w domku to by się przywitać wypadało, więc Cześć 4all 

Jutro to dziś, tyle że jutro