Przekładka budy z anglika
Moderator: Albert_N
Przekładka budy z anglika
Mam okazję kupić w dobrym stanie budę do samuraia i chciałbym ją przełożyć do swojego, problem w tym że buda jest angielska, może się ktoś orientuje czym się różnią budy, i czy dużo by roboty było żeby dopasować tą angielską?
Samurai 1.3 '91
Re: Przekładka budy z anglika
róznią sie grodzią silnika i instalacja elektryczną , no i innych bardziej widocznych nie wspomnę
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

-
-
- Kontaktowanie:
Pewnie wycieraczki też w drugą stronę chodzą , i antena też po stronie niewłaściwej . Ciekawe jak z siedzeniami , ale pewnie też lustrzane odbicie . A bo te angole to takie pomylone autaviperecki pisze:róznią sie grodzią silnika i instalacja elektryczną , no i innych bardziej widocznych nie wspomnę

Jest Samurai 1,3 '90 , BF Goodrich 235/75R15 KM2 .
Był Wrangler YJ 4,0 HO
Była Vitara
Był Wrangler YJ 4,0 HO

Była Vitara
- peyterek
-
- Kontaktowanie:
Ja wprawdzie przekładałem vitarę (przekładka kierownicy) i jak miałem moją budę golusieńką to nie widziałem jakichs nie-symetrii, zresztą jak kupowałem vitarę na wyspach to mi powiedziano w tamtejszych serwisach Suzuki że z reguły ich auta są produkowana tak, że adaptacja ich nie wymaga "cudów"- tak było w przypadku vitary i mojego prostego silnika.
Suzuki Vitara'00 - 1.6 8V
Yamaha Super Tenere XTZ 750 '89
Yamaha Super Tenere XTZ 750 '89