Przekładka budy z anglika

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
bajaboss
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Przekładka budy z anglika

Post autor: bajaboss » wt gru 21, 2010 2:19 pm

Mam okazję kupić w dobrym stanie budę do samuraia i chciałbym ją przełożyć do swojego, problem w tym że buda jest angielska, może się ktoś orientuje czym się różnią budy, i czy dużo by roboty było żeby dopasować tą angielską?
Samurai 1.3 '91

Awatar użytkownika
viperecki

Re: Przekładka budy z anglika

Post autor: viperecki » wt gru 21, 2010 7:27 pm

róznią sie grodzią silnika i instalacja elektryczną , no i innych bardziej widocznych nie wspomnę
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu ;)5.12 w mostach itp itd

krzysiekass

Kontaktowanie:

Post autor: krzysiekass » wt gru 21, 2010 7:42 pm

viperecki pisze:róznią sie grodzią silnika i instalacja elektryczną , no i innych bardziej widocznych nie wspomnę
Pewnie wycieraczki też w drugą stronę chodzą , i antena też po stronie niewłaściwej . Ciekawe jak z siedzeniami , ale pewnie też lustrzane odbicie . A bo te angole to takie pomylone auta :D :wink:
Jest Samurai 1,3 '90 , BF Goodrich 235/75R15 KM2 .
Był Wrangler YJ 4,0 HO :)16
Była Vitara

Awatar użytkownika
peyterek

Kontaktowanie:

Post autor: peyterek » ndz sty 02, 2011 10:13 pm

Ja wprawdzie przekładałem vitarę (przekładka kierownicy) i jak miałem moją budę golusieńką to nie widziałem jakichs nie-symetrii, zresztą jak kupowałem vitarę na wyspach to mi powiedziano w tamtejszych serwisach Suzuki że z reguły ich auta są produkowana tak, że adaptacja ich nie wymaga "cudów"- tak było w przypadku vitary i mojego prostego silnika.
Suzuki Vitara'00 - 1.6 8V
Yamaha Super Tenere XTZ 750 '89

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”