CHŁODNICA NA TYLE SAMURAI
Moderator: Albert_N
CHŁODNICA NA TYLE SAMURAI
założyłem chłodnicę na tył i za cholerę nie mogę odpowietrzyć założełem przy termostacie odpowietrznik i tak nic nie daje
gdy się zagrzeje wyżuca wodę z naczynka co zrobić aby działało
gdy się zagrzeje wyżuca wodę z naczynka co zrobić aby działało
Re: CHŁODNICA NA TYLE SAMURAI
może pompa wody jest za mało wydajna
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Ja mam na tyle chlodnice od t4 z dwoma wentylatorami o opowietrza sie bez problemu, trzeba tylko w miare prosto puscic przewody zeby powietrze moglo latwo uciekac.
Masz w termostacie taka malą dziurke? jesli nie to wywierc wiertlem 2,3mm otwor zeby powietrze i plyn mogly przez niego przechodzic kiedy termostat jest zamkniety. W wiekszosci przypadkow wtedy koncza sie problemy z odpowietrzaniem.
Masz w termostacie taka malą dziurke? jesli nie to wywierc wiertlem 2,3mm otwor zeby powietrze i plyn mogly przez niego przechodzic kiedy termostat jest zamkniety. W wiekszosci przypadkow wtedy koncza sie problemy z odpowietrzaniem.
Samurai 1.6 16v... in progress....
ja puściłem przewody pod samochodem i może to jest błąd
ja tez mam pod samochodem. Grunt zeby szly prosto i zeby nie bylo miejsc skad nie ma jak uciec powietrze.
No i węże nie mogą być ogrodowe do podlewania ( zielone) tylko coś lepszego co nie rozszerza sie kiedy płyn jest gorący.
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
Jakiej średnicy węże? Takie jak oryginalnie od chłodnicy, a może cieńsze/grubsze?
ja mam 25mm fagumit + troche rurek miedzianych i kolanek
zrobione czujnik wentylatora był w martwym punkcie i zanim dostał temperaturę do załączenia wiatraka to już się gotował