oddam w dobre rece
Moderator: Albert_N
Re: oddam w dobre rece
Zamienię dwa fotele suzukowe z santany 1994 rok prawy popękana cerata - lewy stan ok, za dwie opony w rozmiarze 31 " na felge 15 trzymające ciśnienie. Bieżnik może być zciuchrany najlepiej simex przeznaczenie tylko na zapas.
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
Tabson pisze:Oddam resory do suzuki samuraia stan dobry.
Jakby ktos chcial spawane resory od kolegi tabsona za"oddam za 400zl"to ja chetnie odstapie od transakcjiTabson pisze:Witam z cały zestaw czyli resory przód i tył cena wynosi 400 zł + przesyłka właśnie je zdemontowałem z zsamochodu gdyz wymieniam na zestaw od Mazura. Jest jeden mankament który wczoraj zauważyłem tylni jeden resor konkretnie główne pióro było spawane przez poprzedniego właściciela z czym sie pierwszy raz spotkałem. Reszta jest ok. jeżeli jestes zainteresowany to fotki podeśle na pw. Pozdrawiam .

Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
Witaj ja w sprawie resorkow.Masz jakas cene za nie czy chcesz rzeczywiscie oddac za przyslowiowego czteropaka
.jestem ze slaska i moge podjechac powiedzmy do 100km ew.pokryc koszty przesylki.wiec jak cos mozesz mi je zarezerwowac.aaa one sa od 1.3 czy 1.0?
Podpucha. Też lubie zarty Sprawa została przdstawiona uczciwie. Ale to nie serwis aukcyjny

Podpucha. Też lubie zarty Sprawa została przdstawiona uczciwie. Ale to nie serwis aukcyjny

daro 16v pisze:Tabson pisze:Oddam resory do suzuki samuraia stan dobry.Jakby ktos chcial spawane resory od kolegi tabsona za"oddam za 400zl"to ja chetnie odstapie od transakcjiTabson pisze:Witam z cały zestaw czyli resory przód i tył cena wynosi 400 zł + przesyłka właśnie je zdemontowałem z zsamochodu gdyz wymieniam na zestaw od Mazura. Jest jeden mankament który wczoraj zauważyłem tylni jeden resor konkretnie główne pióro było spawane przez poprzedniego właściciela z czym sie pierwszy raz spotkałem. Reszta jest ok. jeżeli jestes zainteresowany to fotki podeśle na pw. Pozdrawiam .
wystaw na allegro lub na giełdzie4x4 jak chcesz sprzedać a nie oddać, tak ciężko pojąć reguły ?
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
Ludzie, żeby spawane resory sprzedawać... to tak jak by handlować zużytymi prezerwatywami 

Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Proszę dokładniej przeczytać wszystkie postyKSikorski pisze:Ludzie, żeby spawane resory sprzedawać... to tak jak by handlować zużytymi prezerwatywami

Ogólnie Obowiazujące reguły są mi znaneslavok pisze:wystaw na allegro lub na giełdzie4x4 jak chcesz sprzedać a nie oddać, tak ciężko pojąć reguły ?

KSikorski pisze:Ludzie, żeby spawane resory sprzedawać... to tak jak by handlować zużytymi prezerwatywami
A mi jeden tylny resor spawany działał przez pół roku upalania !

Chociaż spawanie resoru to nie mój pomysł i wykonanie, ale gratuluje pomysłu spawania resorów

4x4 Tczew
Witam
Jesien sie zbliza...totez poszukuje plandeki do SJ410.
Moze ma ktos na zbyciu lub na sprzedaz

Jesien sie zbliza...totez poszukuje plandeki do SJ410.
Moze ma ktos na zbyciu lub na sprzedaz

SJ410 cabrio 1985
Laga główna CALMINI HD przednia 1 sztuka z polibuszami
oddam za bro , lub zamienię na kierownicę z nabą
Poszerzenie lewe przednie 5cm do vitki za bro
Obudow filtra powietrza Samurai gaźnik za bro
Pasy tylne vitka cabrio za bro
jak coś wyszukam to dodam
oddam za bro , lub zamienię na kierownicę z nabą
Poszerzenie lewe przednie 5cm do vitki za bro
Obudow filtra powietrza Samurai gaźnik za bro
Pasy tylne vitka cabrio za bro
jak coś wyszukam to dodam
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

- egonnowicz
-
Błotniki przednie koloru obojętnie jakiego niezgniłe do samiego przyjmę i śrubę do przykręcenia pokrywy zaworowej do sj413
fuck i love mud
wyspa wolin
suzuki samuraj klatka spoa +2 cale +simex 235/70 plus 100 koni pod maską
wyspa wolin
suzuki samuraj klatka spoa +2 cale +simex 235/70 plus 100 koni pod maską
Jak co czwartek -"Koncert życzeń"egonnowicz pisze:Błotniki przednie koloru obojętnie jakiego niezgniłe do samiego przyjmę i śrubę do przykręcenia pokrywy zaworowej do sj413

słabią mnie tacy jak Ty.....widzisz ze juz żebrałeś strone wczesniej to zrobili z Ciebie polewe ale Ty jak k..wa plujesz jej w twarz a ona na to ze desz pada..

http://allegro.pl/szczecin-samurai-samu ... 29333.html
Tyle kosztuje błotnik ktorego szukasz wiec albo zaczniesz na niego zbierac albo skonczysz pisac o swoich marzeniach w tym dziale bo nie licz ze ktos Ci odda zdrowe blotniki bo takowe to istny rarytas ktory w dodatku kosztuje zylion
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sj413
zaopatrz się lepiej w kawałek blachy i naucz spawać bo marnie widzę szukanie zdrowego błotnikaegonnowicz pisze:Błotniki przednie koloru obojętnie jakiego niezgniłe do samiego przyjmę i śrubę do przykręcenia pokrywy zaworowej do sj413

lukassos pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb0 ... 95123.html Za bronka
kuuuuuurrrwwwwwwwwwww

4x4 Tczew
Jeśliby ktoś przerabiał tylny most na odciążony z wykorzystaniem piast z przedniego mostu z samuraia to mam do oddania prawą półoś do takiego wynalazku...
Jimny M16A
KSikorski pisze:Oddam zderzak rurowy na tył do samuraia.
Oddam hak holowniczy oryginalny suzuki do samuraia, mocowany w dwóch miejscach (czyli bez osłony baku).
Oddam zderzak rurowy na przód do samuraia (wymaga przeróbki przedniej części ramy).
W zamian chętnie przyjmę rolki do wyciągarki, lub usługę wykonania drobnych zaprawek blacharskich lub oczyszczenia z korozji i pomalowania małego bagażnika dachowego.
Zdjęcia na maila.
rolki gdzies sie u mnie walaja . nie uzywane

Widze tam moja grodz przednia z podlogalukassos pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb0 ... 95123.html Za bronka

U 93 - Prawie oryginał
Joanna Brodzik Edition 

Tak jest ten towar należy do Marcina. ( Już na lądzie?)
Za bronka oddam resztki błotników i maskę od Seja.
Sie przyzwyczajam do sytuacji nie bujanej - samurai pomagalukassos pisze:Tak jest ten towar należy do Marcina. ( Już na lądzie?)

Fanty dla ciebie gotowe - w poniedzielnik bedziem myslec kiedy i jak sie powymieniac

U 93 - Prawie oryginał
Joanna Brodzik Edition 

nie wala się komuś zwrotnica lewa do samuraia
na pw gdzie wysłać flaszkę
na pw gdzie wysłać flaszkę

NO I JEST RZOPA
witam! ma ktos moze na zbyciu gaznik poniacza?
Pajero 2.5 93r. było i nigdy więcej!!
Suzuki Samurai 88r. 1.3 gaznik , sprezyna
Ride or Die ]:->
Suzuki Samurai 88r. 1.3 gaznik , sprezyna
Ride or Die ]:->
Sprawa jest... Flansza reduktora na przedni wał do Samuraia - śruby M10. Posiada ktoś taką zbędną, a jakże przydatną mi rzecz?
na przedni wal to ta krótsza tak ? bo nie pamiętam.. jeżeli tak to posiadam taką.
To mnie zaskoczyłeś, nie pamiętam:) po weekendzie bede w garażu to sprawdzę.