Czytaj: pomnik do przebudowy

ps.
Spytaj sprzedającego ile waży.
Moderator: Albert_N
poziom zmotania??...no faktycznie srogo ,ale nie przerazaAlbert_N pisze:poziom zmotania powazny. Zapytaj kolege Slavoka, jak fajnie sie czyjes pomysly odkreca. Takie auto jest proste w serwisowaniu tylko dla osoby, ktora wie, co i gdzie zostalo wmotane. Tobie moze byc ciezko szczegolnie na poczatku...
Nie wolisz jakiejs wyszykowanej prawie serii ?
wodzoo pisze:poziom zmotania??...no faktycznie srogo ,ale nie przerazaAlbert_N pisze:poziom zmotania powazny. Zapytaj kolege Slavoka, jak fajnie sie czyjes pomysly odkreca. Takie auto jest proste w serwisowaniu tylko dla osoby, ktora wie, co i gdzie zostalo wmotane. Tobie moze byc ciezko szczegolnie na poczatku...
Nie wolisz jakiejs wyszykowanej prawie serii ?![]()
ogolnie cos mnie naszło na auto do upalania ,coby 2,3 spędy w roku zaliczyć i pretekst do zejścia do garażu ma być![]()
![]()
ładnej serii do topienia szkoda
nie istotne ,ma robićKostuch pisze:"...Auto jeżdżące do małych poprawek."
Czytaj: pomnik do przebudowy![]()
ps.
Spytaj sprzedającego ile waży.
no troche jeszcze tego po drodze było ,ale faktycznie oryginalne ze mnie bydleramzes pisze:wodzoo pisze:poziom zmotania??...no faktycznie srogo ,ale nie przerazaAlbert_N pisze:poziom zmotania powazny. Zapytaj kolege Slavoka, jak fajnie sie czyjes pomysly odkreca. Takie auto jest proste w serwisowaniu tylko dla osoby, ktora wie, co i gdzie zostalo wmotane. Tobie moze byc ciezko szczegolnie na poczatku...
Nie wolisz jakiejs wyszykowanej prawie serii ?![]()
ogolnie cos mnie naszło na auto do upalania ,coby 2,3 spędy w roku zaliczyć i pretekst do zejścia do garażu ma być![]()
![]()
ładnej serii do topienia szkoda
ty zawsze odwrotnie niz tradycja nakazuje ?
zwykle to jest tak : hardcore zmota sami evo .. jakies disco pozniej patrol
a u ciebie na odwrotpatrol ... disco .. i teraz suzuka
![]()
toć napisał : do małych poprawekkozioU pisze:http://motoallegro.pl/suzuku-samuraj-of ... 11900.html
Bardzo ładnie zamontowana chłodnica. Kierowca będzie miał ciepło jak coś pier%olnie.
oprocz "ladnej prezencji na duzych kołach"..juz nieco zjezdzonych i slabo robiacych w terenie auto widac mocno zmeczone..do tego silnik z merca dyskwalifikuje go definitywnie ,chyba ze chcesz robic za kotwicewodzoo pisze:toć napisał : do małych poprawekkozioU pisze:http://motoallegro.pl/suzuku-samuraj-of ... 11900.html
Bardzo ładnie zamontowana chłodnica. Kierowca będzie miał ciepło jak coś pier%olnie.
Widzę, że stałem się forumowym przykładem p.t. "jak nie należy kupować zmot"Albert_N pisze:poziom zmotania powazny. Zapytaj kolege Slavoka, jak fajnie sie czyjes pomysly odkreca. Takie auto jest proste w serwisowaniu tylko dla osoby, ktora wie, co i gdzie zostalo wmotane. Tobie moze byc ciezko szczegolnie na poczatku...
Nie wolisz jakiejs wyszykowanej prawie serii ?
tudzież zespawane ze soba :rama, klatka, stalowe zderzaki, uchwyty po szekle i mocowanie resorów te ostatnie już ręka zmęczona chyba była i krzywo poszło heheheh ... masakraslavok pisze:Widzę, że stałem się forumowym przykładem p.t. "jak nie należy kupować zmot"Albert_N pisze:poziom zmotania powazny. Zapytaj kolege Slavoka, jak fajnie sie czyjes pomysly odkreca. Takie auto jest proste w serwisowaniu tylko dla osoby, ktora wie, co i gdzie zostalo wmotane. Tobie moze byc ciezko szczegolnie na poczatku...
Nie wolisz jakiejs wyszykowanej prawie serii ?no ale niestety to prawda, wszytko fajnie do czasu aż się coś nie zyebie i trzeba będzie to wymienić, zaczynają się problemy pod tyt. uj wie z czego, uj wie gdzie to dostać i uj wie co konstruktor miał na myśli wkładając właśnie to a nie coś innego
![]()
No ale człowiek uczy się na błędach.... rokująca seria i motanie po swojemu a nie takie kupowanie kota w worku.
lukas 78 pisze:spokojnie z tą oryginalnością ja mam podobnie Pajero szkoda topić bo za ładne a rozgladam się za czymś mniej szkodowanym
dzisiaj dzwoniłem o tego
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
był kiedys biały ale technicznie wyglada nieźle myślę jak ktos inny nie weźmie to może
Mój zuki ma przeszczep silnika, więc będę czymś innym tym razem. Ale może też ci się spodobawodzoo pisze:nie istotne ,ma robićKostuch pisze:"...Auto jeżdżące do małych poprawek."
ps.
Spytaj sprzedającego ile waży.![]()
musimy razem OS na TI obstawić to dasz sie przejechać...może mi się odwidzi
cheviKostuch pisze:Mój zuki ma przeszczep silnika, więc będę czymś innym tym razem. Ale może też ci się spodobawodzoo pisze:nie istotne ,ma robićKostuch pisze:"...Auto jeżdżące do małych poprawek."
ps.
Spytaj sprzedającego ile waży.![]()
musimy razem OS na TI obstawić to dasz sie przejechać...może mi się odwidzi
Niespodziankawodzoo pisze: chevi![]()
juz zrobiony![]()
eee kiere ma na innym zdjęciulukassos pisze:Kierownicy nie ma!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości