Tu wrzucamy linki do ciekawych ogloszen 2
Moderator: Albert_N
Re: Tu wrzucamy linki do ciekawych ogloszen 2
"gaźnikowiec" to podstawowa wada 

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Jak taki perfekcyjny i oryginalny lakier to czemu ma błotnik lewy "made in Taiwan"? ten napis widać po środku rynienki . Zwróć uwagę że nie ma przetłoczeń między śrubamiskimobill pisze:http://otomoto.pl/suzuki-vitara-kabrio-C21294064.html ta wyglada dobrze , może faktycznie kupić niezrobioną igiełke i powoli robić ją pod siebie ? Wiadomo, koszta większe ale jakaś tam gwarancja, ze nie zmęczona no i satysfakcja murowana.

..Patrol 3.3 TD intercooler+5 cm
Nie ma to jak oglądac prawie 20 letnie auto za 7 tys , i czepiac sie takich pierdół , ale to jest wkur**wiające ....
. Jak chcecie takie igiełki to zapraszam do salonu suzuki ,zapodajcie nową grand vitare za 90 tys i bedziesz miał idealną . I tak apropo mega powód do odradzania auta ,pomalowane felgi

Samurai jest bogiem , off-road nałogiem , teren zabawą a simex podstawą 

Sprzedajesz ten samochód?Samurai67 pisze:Nie ma to jak oglądac prawie 20 letnie auto za 7 tys , i czepiac sie takich pierdół , ale to jest wkur**wiające ..... Jak chcecie takie igiełki to zapraszam do salonu suzuki ,zapodajcie nową grand vitare za 90 tys i bedziesz miał idealną . I tak apropo mega powód do odradzania auta ,pomalowane felgi
![]()
Felgi pomalowane razem z ciężarkami to bardzo dobry powód do odradzania auta, Skoro właścicielowi nawet tak banalnej rzeczy nie chciało się zrobić w miarę przyzwoicie to z dużą dozą prawdopodobieństwa można spodziewać się więcej druciarstwa.

Poza tym
ORYGINALNY LAKIER!!!
STAN TECHNICZNY I WIZUALNY PERFEKCYJNY!!!
Jak może być oryginalny lakier skoro lewy błotnik jest wymieniony, no i stan wizualny odbiega trochę od perfekcji już na zdjęciach.
I do tego ogłoszenie pisane WIELKIMI LITERAMI nadużywając wykrzykników, wszystko działa i wygląda PERFEKCYJNIE...
Yhm, ta jasne akurat

Ostatnio zmieniony czw sty 26, 2012 9:03 pm przez kozioU, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie nie sprzedaje tego , auta , po prostu denerwuje mnie takie kozaczenie , Autko jak autko trzeba pojechac obejrzec , a nie odradzac chlopakowi bo ma felgi pomalowane no daj spokój , po za tym , naprawde nie wiem co jest złego w pomalowaniu felg z ciezarkami , jakby było pomalowane pedzelkiem to tak , Juz widze jak bys sciagal ciezarki po czym wywazal od nowa
A denerwuje mnie takie cos bo na codzien sprzedaje auta ciezarowe i maszyny budowlane , i mnie juz kur**ca łapie jak np wczoraj przyjechał gosc po mercedesa ciezarówke która ma pracowac z 94 r za 11 tys , i mówi ze fajny samochodzik ale nie wezmie bo plandeka poklejona i zbity kierunkowzkaz .

Ostatnio zmieniony czw sty 26, 2012 9:05 pm przez Samurai67, łącznie zmieniany 1 raz.

Tak właśnie bym zrobił. Tak zrobiłem w golfie i tak samo zrobiłbym w vitarze. Na chooj malować felgi z ciężarkami i założonymi oponami?Samurai67 pisze: Juz widze jak bys sciagal ciezarki po czym wywazal od nowa![]()

Pojedzie potem na wymianę opon i zostaną niepomalowane miejsca po ciężarkach.

A i jeszcze przebieg 137 000km - w 20 letnim aucie za 7 tysi?

Ostatnio zmieniony czw sty 26, 2012 9:09 pm przez kozioU, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja rozumiem wszystko , ze napisane ze oryginał a wstawiony nowy blotnik , przynajmniej nie nawalone 10 kg szpalchi tylko pewnie przeszczep od jkaiegos angola . ok ale po prostu to nie jest mercedes za 50 tys , nei wymagajmy cudów.
Dobra , zresztą , nie bede sie sprzeczal o takie pierdoły bo nie mam zdrowia
Kazdy jest mądry , sprawiedliwy , pracowity , uczynny i fachowo wykrztałcony szkoda ze tylko w komentarzach aby zjezdzic inne auto . Fakt czasem macie racje jak ktos wysle jakiegos wraka , ale moim skromnym zdaniem vitarka , godna przynajmniej obejrzenia . Dziękuje dobranoc nei bede robil zasmiecal tematu
A co do przebiegu , własnie do takich rzeczy mozna sie czepiac a nie do ciezarków w felgach , ja mam w samuraiu na liczniku 51 tys . W tych samochodach jest to bardzo nie miarodajne , swapy silnikow , i rózne udziwniena , po za tym wyobrazasz sobie vitare z przeznaczeniem robienia ogromnych przebiegów ?
Kazdy jest mądry , sprawiedliwy , pracowity , uczynny i fachowo wykrztałcony szkoda ze tylko w komentarzach aby zjezdzic inne auto . Fakt czasem macie racje jak ktos wysle jakiegos wraka , ale moim skromnym zdaniem vitarka , godna przynajmniej obejrzenia . Dziękuje dobranoc nei bede robil zasmiecal tematu

A co do przebiegu , własnie do takich rzeczy mozna sie czepiac a nie do ciezarków w felgach , ja mam w samuraiu na liczniku 51 tys . W tych samochodach jest to bardzo nie miarodajne , swapy silnikow , i rózne udziwniena , po za tym wyobrazasz sobie vitare z przeznaczeniem robienia ogromnych przebiegów ?

To n ie chodzi o to żebyś się miał wkur...ać i skoro martwisz żeby chłopak kupił w miarę dobre auto to nie unoś się jak ktoś pisz coś co widać gołym okiem , skoro ktoś pisze ze perfrkt to luz bo każdy ma swoje pojęcie perfektu , ale jeżeli ma być w oryginalnej farbie to jakoś ciężko mi sie przekonać że seryjnie szedł jeden błotnik z Taiwanu . A od takich rzeczy się zaczyna bo "kwiatki " wychodzą późniuej skoro w blokach gość pali temat . Moja znajoma ostatnio z pośpiechu kupiła "ładną " Vitkę i to samo miało być pięknie a do 8 tysi w zakupie już dołożyła 3500 i nie wiadomo ile dołoży . Po to sie kolega pyta żeby ktoś mu pomógł w zakupie - po to jest ta stronka - ja bym ten samochód mocno powąchał bo szkoda żeby sie na darmpo woził po kraju i strupy oglądał a co gorsza kupił ............ aż sie zmachałemSamurai67 pisze:Nie ma to jak oglądac prawie 20 letnie auto za 7 tys , i czepiac sie takich pierdół , ale to jest wkur**wiające ..... Jak chcecie takie igiełki to zapraszam do salonu suzuki ,zapodajcie nową grand vitare za 90 tys i bedziesz miał idealną . I tak apropo mega powód do odradzania auta ,pomalowane felgi
![]()

A skąd wiesz, że to auto nie jest w marę dobre ? widziałeś, jeździłeś, sprawdzałeś ? czy tylko piszesz bo Tobie się tak wydaje ? Dla mnie to normalny sprowadzony samochód który trzeba sprawdzić, może być dobry może być zły, kupiony został za granicą, skąd wiesz jak i przez kogo był użytkowany...
Strasznie mnie śmieszą takie oceny na podstawie zdjęć o rozdzielczości 640x480
był taki portal bezwypadkowe.net - nie wiem może jest, tam ludzie właśnie wrzucali zdjęcia robione komórkami w rozdzielczości 640x480 i gro "fachowców" na podstawie tych "profi" "dokładnych" fotek oceniało stan techniczny i przeszłość samochodu... jesteś zainteresowany to jedź oglądnij oceń napisz, oceniasz to oceniaj coś co widziałeś a nie siej popeliny na podstawie kilku zdjęć z ogłoszenia... bo zauważyłem, że ostatnio tutaj co ogłoszenie to panowie fachowcy negują wszystko co się da bez jakiejkolwiek wiedzy na temat stanu faktycznego samochodu
To ogłoszenie wystawione przez osobę zajmującą się handem samochodami, samochód jest sprowadzony nie opłacony to co tam jest wypisane należy brać z przymrużeniem oka bo jego celem jest sprzedanie tego samochodu bo z tego gość żyje, gość zamalował felgi farbą przed sprzedażą by ładnie wyglądały a Wy się rozwodzicie nad tym, że ciężarków nie ściągnął
By nie było - nie mam z tym ogłoszeniem nic wspólnego do Puław mam 300km, po prostu czasami po przeczytaniu tego co tu wypisujecie opadają ręce.
Strasznie mnie śmieszą takie oceny na podstawie zdjęć o rozdzielczości 640x480

był taki portal bezwypadkowe.net - nie wiem może jest, tam ludzie właśnie wrzucali zdjęcia robione komórkami w rozdzielczości 640x480 i gro "fachowców" na podstawie tych "profi" "dokładnych" fotek oceniało stan techniczny i przeszłość samochodu... jesteś zainteresowany to jedź oglądnij oceń napisz, oceniasz to oceniaj coś co widziałeś a nie siej popeliny na podstawie kilku zdjęć z ogłoszenia... bo zauważyłem, że ostatnio tutaj co ogłoszenie to panowie fachowcy negują wszystko co się da bez jakiejkolwiek wiedzy na temat stanu faktycznego samochodu

To ogłoszenie wystawione przez osobę zajmującą się handem samochodami, samochód jest sprowadzony nie opłacony to co tam jest wypisane należy brać z przymrużeniem oka bo jego celem jest sprzedanie tego samochodu bo z tego gość żyje, gość zamalował felgi farbą przed sprzedażą by ładnie wyglądały a Wy się rozwodzicie nad tym, że ciężarków nie ściągnął

By nie było - nie mam z tym ogłoszeniem nic wspólnego do Puław mam 300km, po prostu czasami po przeczytaniu tego co tu wypisujecie opadają ręce.
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
Samurai67 pisze:Ja rozumiem wszystko , ze napisane ze oryginał a wstawiony nowy blotnik , przynajmniej nie nawalone 10 kg szpalchi tylko pewnie przeszczep od jkaiegos angola . ok ale po prostu to nie jest mercedes za 50 tys , nei wymagajmy cudów.
Może przesadziłem , jak mówie jestem przewrazliwiony na punkcie marudzenia o byle co , szczególnie w tym tygodniu .
bardziej mi chodziło o ogólne podejscie ludzi , którzy patrzą na pierdoły a nie na sprawy istotne , i tu sie chyba ze mną zgodzisz:D a co do tej vitarki , mysle ze jak nie daleko to mozna podskoczyc , nie mówie zeby jechac za nią pół polski bo to faktycznie nie ma sensu . Powiem dla przykładu taką hostorie a z rok temu wzielismy w rozliczeniu za koparke dwie a4 jedna 2003 druga 2004 , Pierwsza było to auto firmowe ( wtedy jeszcze mozna bylo kombinowac z vatem ) wiec brali takie auta do firm ., było widocznie umęczone , oczywiscie na liczniku 140 tys , silnik kopcił srodek uflogany , druga było auto szefa duzy przebieg bodaj ze 340 00 tys , ale autko no perfect , serwisowane w aso rachunlki na potezna kwote . Do czego zmierzam , pierwsza poszla w 2 tygodnie bo miala 140 a z druga motałem sie prawie pół roku
takze po prostu pomalowane odwazniki czy uszczerbane lusterko to nie powód do dyskryminacji auta szczególnie za 7 tys .
Slavok ujałes to co chcialem powiedziec , ale nie wiedziałem do konca jak , Dziekuje

Slavok ujałes to co chcialem powiedziec , ale nie wiedziałem do konca jak , Dziekuje

[quote="Samurai67"]Może przesadziłem , jak mówie jestem przewrazliwiony na punkcie marudzenia o byle co , szczególnie w tym tygodniu .
bardziej mi chodziło o ogólne podejscie ludzi , którzy patrzą na pierdoły a nie na sprawy istotne , i tu sie chyba ze mną zgodzisz:D a co do tej vitarki , mysle ze jak nie daleko to mozna podskoczyc , nie mówie zeby jechac za nią pół polski bo to faktycznie nie ma sensu . Powiem dla przykładu taką hostorie a z rok temu wzielismy w rozliczeniu za koparke dwie a4 jedna 2003 druga 2004 , Pierwsza było to auto firmowe ( wtedy jeszcze mozna bylo kombinowac z vatem ) wiec brali takie auta do firm ., było widocznie umęczone , oczywiscie na liczniku 140 tys , silnik kopcił srodek uflogany , druga było auto szefa duzy przebieg bodaj ze 340 00 tys , ale autko no perfect , serwisowane w aso rachunlki na potezna kwote . Do czego zmierzam , pierwsza poszla w 2 tygodnie bo miala 140 a z druga motałem sie prawie pół roku
takze po prostu pomalowane odwazniki czy uszczerbane lusterko to nie powód do dyskryminacji auta szczególnie za 7 tys
Dlatego ja nigdy nie patrzę na przebieg tylko na stan , chodzi tylko o to że skoro stoi napisane że oryginalny lakier , a tak chyba nie jest to jest kłamstwo , a ja nie lubię kłamców . Czasem tracę na sprzedaży samochodów bo mówię prawdę bo nie chcę żeby za parę groszy ktoś na mnie psy wieszał

Dlatego ja nigdy nie patrzę na przebieg tylko na stan , chodzi tylko o to że skoro stoi napisane że oryginalny lakier , a tak chyba nie jest to jest kłamstwo , a ja nie lubię kłamców . Czasem tracę na sprzedaży samochodów bo mówię prawdę bo nie chcę żeby za parę groszy ktoś na mnie psy wieszał

Gdzie ty wypatrzyłes ten napis made in taiwan bo za cholere nie widze . zreszta nie istotne , lepiej ze wstawia cały blotnik a nie juz sie powtarzam nakłada tone szpachlówki . po za tym jezeli blotnik był dobrany od oryginału to dalej jest "lakier" oryginalny nie prawdaz ?
Mysle ze wypowiedz Slavoka jest na tyle wyczerpująca ze ja sie pod nia podpisuje w 100% i koncze ten temat .
Mysle ze wypowiedz Slavoka jest na tyle wyczerpująca ze ja sie pod nia podpisuje w 100% i koncze ten temat .

[quote="Samurai67"]Gdzie ty wypatrzyłes ten napis made in taiwan bo za cholere nie widze . zreszta nie istotne , lepiej ze wstawia cały blotnik a nie juz sie powtarzam nakłada tone szpachlówki . po za tym jezeli blotnik był dobrany od oryginału to dalej jest "lakier" oryginalny nie prawdaz ?
jest jest w połowie rynienki jest , ale go przecież nie przeczytasz , wiem że to podrobiony błotnik , nie ma takich wygarbień wzdłóż jak ten po prawej od pasażera , ja też kończę bo nie chodzi o to żebyśmy sie tu spierali , tak tylko chciałem nadmienić 

http://allegro.pl/suzuki-vitara-1-6-cab ... 48782.html w sobotę pojadę zaobaczyc tą na gaźniku i tą z linka powyżej. Zdaje sobie sprawę , ze podawane przebiegi są mało realne jak i liczę sie z tym , ze samochód wcześniej miał malowany jakiś element przecież chodzi o samochody 20 letnie
. Ten ma w opisie , ze silnik ma 101 PS , były takie silniki? Bo wcześniej sie nie spotkałem . Z tym stanem perfekcyjnym to mam obawy, wolałbym juz chyba zeby auto było porysowane bo nie wyobrażam sobie wjechać taką igiełką ( gdyby sie trafiła ) w las czy błoto, albo wycinać jej błotniki. Dla mnie dramatem jest przyklejanie na szybę winiety , więc nie wyobrażam sobie póki co mnie z kątówką przy aucie z polyskujacym lakierem 
Prosząc Was o pomoc mam na myśli właśnie tego rodzaju uwagi zeby np. szukać auta z wtryskiem a nie na gaźniku czy np. lepszy blaszak czy cabrio? itp. itd.

Prosząc Was o pomoc mam na myśli właśnie tego rodzaju uwagi zeby np. szukać auta z wtryskiem a nie na gaźniku czy np. lepszy blaszak czy cabrio? itp. itd.
Grand Vitara 5D 2.0 PB '10r
Może ktos będzie zainteresowany http://allegro.pl/toyota-land-cruiser-l ... 47669.html za 4 jakby poszło 2 mosty wały rama , zawieszenie , cena wydaje mi sie bardzo dobra

zalezy czy mosty ok , bo sam remont mostów z toyoty to kolo 2
Ja mam za 4 dwa mosty(z blokadami) z wałami.
Ze względów oczywistych bliższych informacji nie udzielam
Chociaż wydaje mi się, że na takich mostach Suzuki straci swoją ''lekkość''
Ze względów oczywistych bliższych informacji nie udzielam

Chociaż wydaje mi się, że na takich mostach Suzuki straci swoją ''lekkość''
4x4 Tczew
Chodzi o awaryjność , mułowatość czy zużycie paliwa ?lukas 78 pisze:"gaźnikowiec" to podstawowa wada
wszystko po trochu
wtrysk to podstawa
wtrysk to podstawa

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Są, ale nie w vitarzeskimobill pisze:Są silniki 101KM ?

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Kostuch pisze:Są, ale nie w vitarzeskimobill pisze:Są silniki 101KM ?

Ilu konny silnik w Vitarze jest najlepszy ?
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
Może będzie mi dane wrócić na łono Suzuki:
http://otomoto.pl/suzuki-samurai-4x4-di ... 52948.html
Zna ktoś, widział ktoś?
http://otomoto.pl/suzuki-samurai-4x4-di ... 52948.html
Zna ktoś, widział ktoś?
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773