szkoda że nie jesteś bliżejbobbik pisze:przygarnę 4 stalówki od suzy (mają być do uaza) w zamian za obojętnie co. Mogę zaoferować usługi z zakresu elektryki, elektroniki i mechaniki samochodowej w okolicy poznania

Moderator: Albert_N
szkoda że nie jesteś bliżejbobbik pisze:przygarnę 4 stalówki od suzy (mają być do uaza) w zamian za obojętnie co. Mogę zaoferować usługi z zakresu elektryki, elektroniki i mechaniki samochodowej w okolicy poznania
to przełożenie było w 2,5 V6?Wiarus pisze:Może komuś ciąży i zalega główka przednia 41/8 vitary lub sama para kół.Mogę się odwdzięczyć jakimiś częściami do samuraja.Jak coś to PW.
nie, 41/8 to z krótkiej vity 1.6 8v....suzus1995 pisze:to przełożenie było w 2,5 V6?Wiarus pisze:Może komuś ciąży i zalega główka przednia 41/8 vitary lub sama para kół.Mogę się odwdzięczyć jakimiś częściami do samuraja.Jak coś to PW.
Gdzieś powinienem mieć po grandzie.
Jeśli para kół to koła koronowe to mam a jeśli para to atak z talerzem to na pewno nikomu nie zalegaWiarus pisze:Może komuś ciąży i zalega główka przednia 41/8 vitary lub sama para kół.Mogę się odwdzięczyć jakimiś częściami do samuraja.Jak coś to PW.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość