To nie rób tajemnic tylko napisz wprost co robiDidymos pisze: Btw. Sprężyny z felicji kombi nie robią, amory z lublina też nie bardzo

Moderator: Albert_N
To nie rób tajemnic tylko napisz wprost co robiDidymos pisze: Btw. Sprężyny z felicji kombi nie robią, amory z lublina też nie bardzo
U mnie sprężyny ToughDog + 80mm od Jimny, amory Bilstein skok 14"slavok pisze:To nie rób tajemnic tylko napisz wprost co robiDidymos pisze: Btw. Sprężyny z felicji kombi nie robią, amory z lublina też nie bardzo
Daj jakis namiar na takie amorkiMichał4x4 pisze:U mnie sprężyny ToughDog + 80mm od Jimny, amory Bilstein skok 14"slavok pisze:To nie rób tajemnic tylko napisz wprost co robiDidymos pisze: Btw. Sprężyny z felicji kombi nie robią, amory z lublina też nie bardzo
Daleko szukać nie trzebagruszek pisze:Daj jakis namiar na takie amorki
Jak już będę wiedział, to nie omieszkamslavok pisze:To nie rób tajemnic tylko napisz wprost co robiDidymos pisze: Btw. Sprężyny z felicji kombi nie robią, amory z lublina też nie bardzo
http://allegro.pl/lublin-amortyzator-de ... 26853.htmlqwai pisze:Jesteś pewien że Lublin ma 26cm skoku
Możesz podać pełne wymiary
Bo amortyzatory jednostronnego działania nigdy nie tłumią przy ściskaniuDidymos pisze:[...]bardzo słabo tłumią przy ściskaniu, [...]
To już jakiś konkret, myślałem o tylnych amorach z gr, ale nie znałem wymiarów.mcs0 pisze:to wtedy zostaje tylko amorek z parchaskok 233mm
PATROL 2.8td
min. długość [mm] 404
maks. długosć [mm] 623
Strona zabudowy oś tylna
Lublin znacznie lżejszyslavok pisze:nie wiem czy to dobry pomysł... parch waży grubo ponad 2 tony, powycinany samurai niecałą tonę.
kolega Mari podpowiada omega B sedan tyl ze maja 28cm:DDidymos pisze: Na przód wystarczy, na tył poszukałbym czegoś dłuższego, może gr +2"
a z czego sprezyny byly?? tzn jakiego autaN2O pisze:Sprawdzone i działa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości