witam
można te blokady jeszcze kupic
proszę o info jak ktoś cos wie
Blokada-> LOCKER czy jak kto woli :)21
Moderator: Albert_N
Re: Blokada-> LOCKER czy jak kto woli :)21
BRODNICA 4X4 TEAM
PATROL 1.8is
PATROL 1.8is
Witam,
Zakupiłem 2 blokady LR 1510 i teraz płyną z USA. Będę miał 1 na sprzedaż. Moze ktoś będzie zainteresowany kupnem. Przewidywany termin dotarcia polowa stycznia.
Zakupiłem 2 blokady LR 1510 i teraz płyną z USA. Będę miał 1 na sprzedaż. Moze ktoś będzie zainteresowany kupnem. Przewidywany termin dotarcia polowa stycznia.
Calmini 5'', Swift GTI, blokada mostu, winda escape XTR, reduktor 4.9 i parę innych udziwnień.
-
-
- Kontaktowanie:
Jak jest z blokadami do jimny bo widziałem ARB ( RD88 ) wydaje mi się że to są chińczyki i jeszcze widziałem blokade 4mad połowe tańszą od ARB. Testował ktoś blokade 4mad? jak jest też z blokadą LR bo do jimny nie widziałem. Blokada tylko na tył ma być
. dużo śmigam po asfalcie 80% śmigam.

z cyklu glupie pytania
a co powiecie na hydrauliczny rec zny na kazde kolo z tylu jako substytut blokady ?
kolo w gorze - hamulec i powinno jechac
a co powiecie na hydrauliczny rec zny na kazde kolo z tylu jako substytut blokady ?
kolo w gorze - hamulec i powinno jechac
Dawno temu już opracowane u nas na Pomorzu, sterowane zaworkami zamykanie przepływu płynu hamulcowego-robi. Tylko trzeba pamiętać w amoku, żeby nic nie urwać przy dużym dodawaniu gazu 

Babell Extreme Off Road TEAM
Toyota LJ70 3.0 V6 KOCUR
Discovery TD5
Toyota LJ70 3.0 V6 KOCUR

Discovery TD5
bardziej chodzi mi o 2 reczne z osobnymi pompkami bo reka lepij wyregulowac niz cisnac pedal . zakrecac zawor