Może jakiś patent? Do ASO nawet nie dzwonię,bo ostatnio dowiedziałem się że wyłącznik drzwiowy lampki kabinowej (i alarmu)
kosztuje 80 PLN.
Moderator: Albert_N
Nie uszczelki Kolego tylko prowadnice szyb bocznych.hokan pisze:Czy ktoś wymieniał uszczelki szyb ... Może jakiś patent?...
W prawdzie nie w vitarze, ale do samuraia zakładałem prowadnice od polda, pasowały jak oryginał, do vity może też by podeszły.hokan pisze:Czy ktoś wymieniał uszczelki szyb w Vitarze 3d.? Po uchyleniu tak brzęczą że w doopie robi się widno.
Może jakiś patent? Do ASO nawet nie dzwonię,bo ostatnio dowiedziałem się że wyłącznik drzwiowy lampki kabinowej (i alarmu)
kosztuje 80 PLN.
Dzięki,sprawdzę i napiszę!Didymos pisze:W prawdzie nie w vitarze, ale do samuraia zakładałem prowadnice od polda, pasowały jak oryginał, do vity może też by podeszły.hokan pisze:Czy ktoś wymieniał uszczelki szyb w Vitarze 3d.? Po uchyleniu tak brzęczą że w doopie robi się widno.
kosztuje 80 PLN.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości