jakie felgi 16cali do samuraia
Moderator: Albert_N
-
-
- Kontaktowanie:
jakie felgi 16cali do samuraia
Witam jakie felgi pasują do samca. Chciałbym założyć 16cali ( mam praktycznie nowe MTki 235/60 r16). Jakie odsadzenie powinno być takiej felgi? widziałem fajne felgi 7x16 5x139,7 na alledrogo ( 230zł za sztuke) ET-15 tylko nie wiem czy takie odsadzenie wystarczy.
Lift samca to 2cale
Lift samca to 2cale
Re: jakie felgi 16cali do samuraia
Wystarczy to czego? Zacisk nie rzutuje przy 16.maciek111 pisze:Witam jakie felgi pasują do samca. Chciałbym założyć 16cali ( mam praktycznie nowe MTki 235/60 r16). Jakie odsadzenie powinno być takiej felgi? widziałem fajne felgi 7x16 5x139,7 na alledrogo ( 230zł za sztuke) ET-15 tylko nie wiem czy takie odsadzenie wystarczy.
Lift samca to 2cale
Jesteś pewien że masz taki rozmiar? 235/60 to mają szosówki do plaskaczy a nie MT.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
-
-
- Kontaktowanie:
tak pewny jestem że to taki rozmiarKostuch pisze:Wystarczy to czego? Zacisk nie rzutuje przy 16.maciek111 pisze:Witam jakie felgi pasują do samca. Chciałbym założyć 16cali ( mam praktycznie nowe MTki 235/60 r16). Jakie odsadzenie powinno być takiej felgi? widziałem fajne felgi 7x16 5x139,7 na alledrogo ( 230zł za sztuke) ET-15 tylko nie wiem czy takie odsadzenie wystarczy.
Lift samca to 2cale
Jesteś pewien że masz taki rozmiar? 235/60 to mają szosówki do plaskaczy a nie MT.

Tarczka hamulcowa się mieści
Dziwny ten rozmiar faktycznie - ja dla siebie myśle o 205/80/16 ale do tego fele -5 lub 0 et. Nie chce żeby zawracał jak walec.

Dziwny ten rozmiar faktycznie - ja dla siebie myśle o 205/80/16 ale do tego fele -5 lub 0 et. Nie chce żeby zawracał jak walec.
Tomek
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
-
-
- Kontaktowanie:
powinno się wszystko zmieścićbazylisek pisze:Tarczka hamulcowa się mieści![]()

Pokaż foto ty opon, bo to jakiś ewenement.maciek111 pisze:tak pewny jestem że to taki rozmiarKostuch pisze:Wystarczy to czego? Zacisk nie rzutuje przy 16.maciek111 pisze:Witam jakie felgi pasują do samca. Chciałbym założyć 16cali ( mam praktycznie nowe MTki 235/60 r16). Jakie odsadzenie powinno być takiej felgi? widziałem fajne felgi 7x16 5x139,7 na alledrogo ( 230zł za sztuke) ET-15 tylko nie wiem czy takie odsadzenie wystarczy.
Lift samca to 2cale
Jesteś pewien że masz taki rozmiar? 235/60 to mają szosówki do plaskaczy a nie MT.. w jakim sensie nie zarzutuje
Ja mam obecnie założone 16 z Muscela. Ale mają mocno dodatni offset i dystans 5mm jest konieczny podobnie jak na odwracanych trójkątach.
Insa Turbo Dakar jest w takim rozmiarze.Kostuch pisze:Pokaż foto ty opon, bo to jakiś ewenement.
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
-
-
- Kontaktowanie:
tak pewny jestem że to taki rozmiar
. w jakim sensie nie zarzutuje[/quote]
Pokaż foto ty opon, bo to jakiś ewenement.
Ja mam obecnie założone 16 z Muscela. Ale mają mocno dodatni offset i dystans 5mm jest konieczny podobnie jak na odwracanych trójkątach.[/quote]

Pokaż foto ty opon, bo to jakiś ewenement.
Ja mam obecnie założone 16 z Muscela. Ale mają mocno dodatni offset i dystans 5mm jest konieczny podobnie jak na odwracanych trójkątach.[/quote]

Śmiesznie to trochę wygląda.
Ciekawe kiedy zaczną robić bieżnikowane MT na całkiem niskoprofilowych karkasach...
Ciekawe kiedy zaczną robić bieżnikowane MT na całkiem niskoprofilowych karkasach...
-
-
- Kontaktowanie:
jakiś czas temu widziałem kumho na 22cale z niskim profilem tragedia...Kostuch pisze:Śmiesznie to trochę wygląda.